Shoplog: I Love Beauty event

Gepost op 2 december 2014 door Katja in Boeken, Cosmetica, evenement / 3 Comments

Afgelopen zondag kon je mijn verslag al lezen over het I Love Beauty event, maar vandaag laat ik zien wat ik daar gekocht heb. Op zich is het niet heel veel al denk ik wel dat het leuk is om het te laten zien. 

Mijn eerste aankoop deed ik nadat ik mijn hand had laten masseren bij The Body Shop. The Body Shop had veel kortingen ook op de grote potten die normaal 16 euro kosten waren nu voor 10 euro te koop. Ook al klonk dat erg verleidelijk ik koos voor de kleine potjes van 50 ml die normaal 5 euro per stuk kosten, maar voor vandaag was het 3 halen voor 7,50 euro.  

Links: Mango body butter, midden: Honeymania body butter en rechts: Shea body butter.

De PrettyBox was ook aanwezig op het event. Je kon kiezen tussen 3 boxen: Nagellak box, box van afgelopen maand of een verrassing box samengesteld speciaal voor het event. Het zal je dan vast niet verbazen dat ik voor de nagellak box ben gegaan. In het zwarte doosje zit een volledige manicure kit van Ciaté. Het leuke is, is dat ik maar 7,50 heb betaald voor de box terwijl de inhoud een waarde heeft van 40 euro. 

Het boek van Misslipgloss herself! Of ik zocht gewoon een excuus om een boek te kunnen kopen op een beauty event.

Yeah, handtekening!

Wauw, het is mij zelfs gelukt om 2 boeken te kopen op een beauty event! ;P

En heb je al gelezen wat Lisette in mijn boek (of haar boek het is maar net hoe je het bekijkt) heeft geschreven?

Tijdens Lisette haar workshop moesten we ook 2 keer een opdrachtje maken. Nadat we de eerste opdracht hadden gedaan vroeg Lisette aan het publiek of er een paar mensen waren die het wilden voorlezen. Ik wilde al bijna mijn hand opsteken toen ik me bedacht dat ik met dit soort dingen altijd haantje de voorste ben, dus besloot ik om mijn hand niet op te steken. Vervolgens wilde helemaal niemand en besloot ik toch om mijn hand in de lucht te doen. Ik had gehoopt dat als ik durfde oftewel als er één schaap over de dam is dan volgen er meer. Helaas was ik de enige vrijwilliger en werd de rest aangewezen door Lisette.

Dat was mijn shoplog alweer. Ik heb niet veel gekocht maar als je alles bij elkaar optelt heb ik een best bedrag uitgegeven.

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , , ,


3 responses to “Shoplog: I Love Beauty event

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.