10 tv-series die hoog op mijn lijstje staan

Gepost op 20 oktober 2015 door Katja in tv-serie / 12 Comments

tvserieupdate

Relax modus aan, kop thee erbij en even nergens aandenken! Heerlijk vind ik dat en soms heb ik geen zin om een boek te lezen (Say what!?). Maar ja, ook ik heb van zulke momenten en op zo’n moment is niets fijner dan een tv-serie te gaan kijken. Gedachtes op nul en veel kijkplezier. 

1. Teen Wolf 

Eén van de series waar ik het meest naar uitkijk! Ik ben zo benieuwd naar hoe het verhaal verder loopt! Ook fan van Teen Wolf? Dan moet je zeker weten dit artikel lezen. Geloof me, you will love it!

2. Hemlock Grove

Aangezien ik zo dol ben op Teen Wolf raadde iemand mij Hemlock Grove aan. Wie degene is zal ik snel laten weten ;), maar voor nu ben ik heel erg er benieuwd naar. Die persoon zelf vond het beter dan Teen Wolf, dus dat zorgt ervoor dat ik wel heel erg nieuwsgierig ben!

3. Outlander seizoen 2

Hoelang moeten we nog wachten!? Deze serie is voor mij echt het einde en ik wil meer!

4. 2 Broke Girls

Een serie waarover je niet te veel hoeft na te denken en vrij grof is. Maar om eerlijk te zijn ben ik er daarom juist zo dol op. Het is allemaal niet zo netjes en dat vind ik er juist zo fijn aan!

5. Reign seizoen 3

Ik heb seizoen 2 nog niet afgekeken (sorry Manon!) of ik wil nu het liefste al beginnen aan het vervolgseizoen. Het kostuumdrama die voor mij soms iets te veel elementen van deze tijd bevat, ondanks dat vind ik het een erg fijne serie met goed uitgewerkte complotten.

The Flahs

6. Once Upon a Time

Oeh, het is nu al zeker een half jaar geleden toen ik voor het laatste een aflevering keek van deze pracht serie. Ik en zo dol op het sprookjes thema en hoe mooi het verwerkt wordt in de moderne tijd!

7. The Fosters

Een heerlijke drama serie met een goede Australische actrice in de hoofdrol. De drama is soms een beetje té voor mij, maar voor een serie zoals 2 Broke Girls aan is het erg fijn.

8. The Flash 

Ik ben erg benieuwd naar deze serie. Ik ben nog niet helemaal thuis in het Marvel-wereldje, maar daar wil zeker verandering in laten komen!

9. Young & hungry

Ook zo’n fijne serie waarbij je niet hoeft na te denken net zoals bij 2 Broke Girls. Alleen is Young & Hungry netter als het gaat om taalgebruik. Daarnaast vind ik Emily Osment enorme sprongen in haar acteerkunst gemaakt te hebben ten opzichte van het begin van de serie.

10. Girl meets world

Disney? *steekt hand voorzichtig in de lucht* Yup, ik ben er dol op. Sommige series hebben totaal geen inhoud andere series (en geloof me dat zijn er niet veel) weten mij tot tranen te roeren. Ja, Girl meets world lijkt een fijne Disney-serie en dat is het ook absoluut. Maar de onderwerpen die ze elke episode aansnijden vind ik geweldig goed uitgewerkt. Ze brengen het zo kwetsbaar en mooi over. Deze serie moet je gewoon kijken om mij te kunnen begrijpen, want wauw deze serie is bijzonder mooi.

Welke serie(s) kijk jij graag?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


12 responses to “10 tv-series die hoog op mijn lijstje staan

 1. En Violetta dan? Die is ook van Disney 😛
  Ik ben ooit begonnen aan Teen Wolf, maar toen veranderde ik van Netflix acount en nu weet ik niet meer waar ik ben gebleven 🙁

 2. Ik ben pas begonnen met Once Upon a Time (heb nu bijna het eerste seizoen gezien) en ik vind het zo leuk! Het liefst kruip ik gewoon onder een dekentje op de bank en kijk alle afleveringen achter elkaar, haha :’D

 3. Once Upon A Time is ook zoo leuk! Ik ben eigenlijk best wel nieuwsgierig naar Teen Wolf.
  By the way, The Flash is niet van Marvel. Wel een superheldenserie, maar niet van Marvel. Ik dacht ik help je even :p

 4. Ik vind OUAT echt tof.
  Reign ook nog steeds, haha. Al moest ik eigenlijk de laatste aflevering van seizoen 2 misschien nog eens herkijken voordat ik was begonnen aan 3, want ik was eigenlijk compleet kwijt hoe het ook alweer zat.

 5. Once Upon a Time is zo geweldig, ik moet seizoen 4 nog zien haha. Reign is ook erg leuk, als je er tenminste tegen kunt dat het absoluut niet accuraat is qua geschiedenis…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.