10 x meidenfilms #1

Zelf ben ik altijd opzoek naar de nieuwste meidenfilms om te kijken als ik even niet te veel aan mijn hoofd wil hebben. Geen gezeur, niet nadenken en gewoon kijken. De volgende films zitten in mijn rijtje van meidenfilms die iedereen wel een keer heeft gezien. Maar ik stiekem nog steeds vaak kijk en dat meestal op de achtergrond terwijl ik iets voor mijn blog schrijf. 

1. She is the man

2. Sydney White

3. Wild Child

4. Grease

5. Bring it On

6. Easy A

7. Never been kissed

8. Clueless

9. Sisterhood of the Traveling Pants 

10. Sorority Wars

Dit zijn de 10 films die ik allemaal al veel te vaak gezien heb, maar wat maakt het uit? Deze films zorgen er altijd wel voor tot ik volledig kan ontspannen.

Welke film uit dit lijstje heb jij (niet) gezien? 

Liefs,

header31-860x280

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.