10X Tattoo

Gepost op 22 augustus 2015 door Katja in persoonlijk / 7 Comments

10tattoo

Een tattoo heb je in verschillende soorten, maten, kleuren. Wat ik het belangrijkste bij een tattoo vind is dat het persoonlijk waarde heeft en dat het past bij mij als persoon. Al een paar jaar zit ik te denken om een tattoo te nemen en deze volgende 10 waren mijn inspiratie.

tattoo1De panda staat voor mijn moeder en dit plaatje vind ik al leuk, maar om hem helemaal af te maken heeft die in zijn linkerhand een klavertje vier vast. Dat is typisch mijn moeder en ik. Deze tattoo zou ik graag willen voordat ik over de wereld zou gaan reizen, zo heb ik mams altijd bij mij. Het ankertje heeft veel waarde voor mij en mijn vader en deze zou ik het klein willen op mijn rechterschouder.

Het Dhampir teken rechtsboven zou ik net als bij Vampire Academy in mijn nek willen. Niet alleen ben ik dol op het fandom, maar ook staat deze tattoo voor mij voor alle obstakels die ik tegen kom en zolang ik kan zal ik vechten voor waarin ik geloof.

De overig plaatjes hebben te maken met fandoms waar ik dol op ben en ik heb dankzij deze fandoms veel geleerd. In mijn hoofd heb ik al precies hoe ik het zou willen, dus wie weet zien jullie het in de toekomst.

tattoo2

Dat ik een tattoo met iets van boeken wil hebben is duidelijk lijkt mij, maar hier ga ik nog lang over nadenken, want niet zoals bij de panda, het ankertje, het Dhampir teken en de fandoms heb ik hierbij nog geen idee hoe ik het precies zou willen.

Wat voor tattoo heb jij of zou je nog graag willen? 

Liefs,

header31-860x280

Tags:


7 responses to “10X Tattoo

  1. Aan de ene kant wil ik best een tattoo, aan de andere kant ben ik bang dat is spijt krijg, om hem zat raak. Als ik dan iets zou nemen, zou het iets Harry Potters, Supernaturals of spiriwiri (triskel) gerelateerd zijn.

  2. Precies wat Emmy zegt! Ik ben snel uitgekeken op dingen en ik ben bang dat dat met een tattoo ook zal gebeuren. Maar als ik dan een tattoo neem zou ik hem klein op mijn linkerpols willen. Waarschijnlijk iets boekgerelateerd of iets anders fandom achtig! Of gewoon heel klein het hoofd van Dean Winchester, dat lijkt me wel wat.

  3. Ik denk dat als ik een tattoo zou nemen het een quote zou zijn die belangrijk voor mij is, uit een boek of bijvoorbeeld van een songtekst. De dingen die jij hebt uitgekozen vind ik gaaf en ook leuk met die uitleg erbij!

  4. Ik hou wel van tattoo’s, maar vind het eng om er één te nemen. Daarbij komt nog dat mijn vriend van mening is dat je als christen geen tattoo moet nemen; of ik het daarmee eens ben weet ik (nog) niet, maar dat wil ik wel onderzoeken wil ik ooit toch overwegen er één te laten zetten.

  5. Ik twijfel of ik een tattoo wil, al heb ik al jaren in mijn hoofd hoe hij er dan uit zou moeten zien en dat plaatje is nog niet veranderd. Het enige waar ik over twijfel is of ik daadwerkelijk wil dat het er altijd blijft zitten.

  6. Ik heb 5 tattoos….. Een tattoo is voor mij ook een soort markering van gebeurtenissen in je leven. Ik heb op mijn onderrug een tribal, die heb ik laten zetten van het geld dat ik voor mijn achttiende verjaardag heb gekregen. Op mijn Linkerschouder heb ik een roos, ik ben dol op rozen, in mijn all time favoriete Disney film zit een roos ( Belle en het beest ) kortom ik hou van rozen! Tussen mijn schouderbladen staat het logo van de band HIM, ik ben heel groot fan geweest van deze band, ben er nog steeds fan van en nog steeds blij met de tattoo. Op mijn linker onderbeen staat een elfje met een hartje waar een pleister op zit. De titel van het schilderij waar dit vandaan komt is: Mending a broken heart. Ik vond het mooi, ik heb hem laten zetten toen ik uit een hele slechte relatie ben gekomen en mijn man ontmoet heb. Hij heeft mijn hart geheeld. En als laatste heb ik dit jaar een Supernatural Tattoo laten zetten. Het anit-possesion symbool waar omheen de tekst: Family don’t end with blood staat. Een bekende quote uit de serie.
    Voor mijn kinderen wil ik ook nog een tattoo laten zetten, ik weet ook al wat, maar aangezien wij graag nog een kindje willen wacht ik eerst tot we als gezin compleet zijn. Pfff wat een verhaal haha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.