10x zoektermen hoe mensen That Blonde Woman vonden via Google #2

Gepost op 3 november 2015 door Katja in Schrijfsels / 8 Comments

google, gif, and pastel afbeelding

Af en toe zie ik dat mensen met de meest gekke termen mijn blog vinden, dan lig ik vaak dubbel van het lachen. En andere keren zit ik mij echt af te vragen hoe het mogelijk is dat je met deze zoekterm mijn blog gevonden hebt. Vandaag neem ik je mee in verschillende zoektermen en wie weet was jij wel degene die op deze manier mijn blog hebt gevonden.

Waarmee yorkshire puding eten?

Deze is op zich niet heel gek… Ik heb meerdere malen vertelt over Yorkshire pudding, maar ik ben dan ook echt dol op dit Engelse eten. Maar om de vraag te beantwoorden. Je kan Yorkshire pudding met verschillende dingen eten. Mijn favoriet is om het te eten met mais, worteltjes, kip, skinned potato en een heerlijke kruidige dikke jus.

Newcastle shoplog

Helaas New Castle is de enige plaats waarvan ik geen Shoplog heb gedaan toen ik in Engeland was. Ik weet nog wel precies wat ik had gekocht de Provocalips van Rimmel en op dat moment de nieuwste Kate Moss lippenstift.

Vriendinnetjes zijn op Facebook

Euhm oké, geen idee waar deze vandaan komt maar goed.

Dr martens combineren

Yeah! Dr. Martens zijn super leuk, maar lastig te combineren als je tegelijk er ook netjes uit wilt zien. Mijn plan is om in de toekomst meer posten te plaatsen van Nerd Chique, spoiler: dan zullen er heel veel combinaties zijn met Dr. Martens!

Wild storm jennifer brown boek wat voor lettertype

Sorry, daar zou ik niet meteen antwoord op kunnen geven. Ik zal het even aan de redactie van uitgeverij Callenbach vragen, hier kom ik nog op terug!

Ben ik een plattelandsmeisje?

Ik ben een meisje van het platteland die in de stad woont, maar of ik een plattelandsmeisje ben kan je hier lezen. Om de vraag te beantwoorden of jij een plattelandsmeisje bent… Tja dat kan ik lastig beantwoorden aangezien ik je niet ken, maar wanneer jij je meer op je gemak voelt op het platteland, dan zou ik zeggen dat je een plattelandsmeisje bent.

Waar vind ik leuke films op YouTube?

Goed zoeken! Type de naam van de film in op YouTube met daarachter Full Movie. Ga er niet vanuit dat dit werkt met films die nog maar net uit zijn. Veel kijkplezier!

Politie schoen Engeland

Juist… Ik heb al een paar artikelen geschreven over schoenen en veel artikelen over Engeland, maar waar komt dat ‘politie’ gedeelte vandaan?

Weet het is erg maar ik ben te druk

Je kan mijn mening over dit onderwerp hier lezen.

zoella luchtje primark

Nope, de luchtjes van Zoella zijn NIET te koop bij de Primark alleen bij de SuperDrug.

Wat is jouw raarste zoekopdracht die jij ooit in google hebt ingevuld? 

Liefs,

header31-860x280

Tags:


8 responses to “10x zoektermen hoe mensen That Blonde Woman vonden via Google #2

  1. Ik kom ook wel eens hele rare zoektermen tegen, maar ik zie ze alleen van die dag. Ik heb helaas nog niet uitgevonden hoe ik een overzicht kan vinden 🙁 En ik vergeet ze steeds op te schrijven, haha.

  2. Haha zo leuk! Ik ben er ooit achter gekomen dat rare zoektermen meestal gewoon woorden zijn die je allemaal in een artikel gebruikt, hoe raar dat ook mag klinken… deze vallen trouwens nog wel mee, hoewel ik de formulering altijd zo grappig vind.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.