5 boekige herfst / Halloween Nederlandse shops

Gepost op 20 oktober 2020 door Katja in Ondernemen / 0 Comments

Lokaal kopen of bestellen is niet alleen leuk, maar je steunt daarnaast ook je lokale verkoper en/of artiest!

Met lokaal kopen in deze blogpost praat ik over Nederland en hoe je makkelijk online kan kopen bij Nederlandse artiesten. Waarom zou je lokaal kopen? Ik vind het belangrijk om Nederlandse artiesten te ondersteunen in het waarmaken van hun dromen. Daarnaast merk ik dat lokale ondernemers net dat stapje meer zetten. Van een persoonlijke boodschap tot leuke details.

In deze blogpost noem ik 5 shops bij wie ik recent iets leuks heb gekocht wat boekig en/of herfst en/of bij Halloween past. Hopelijk leer jij ook nieuwe shops kennen!
Klik op de naam van de shop om te zien wat ze nog meer te koop hebben en om hun producten te bestellen.

Witchy Moon Cat Enamel Pin – LittleLeftyLou
Who is ready to get spooky this Halloween season? This witchy cat enamel pin is a collaboration between Mila-Made and Little Lefty Lou.

In dit geval is deze spooky pin een samenwerking tussen twee artiesten. Deze pin was een van de eerste dingen die ik vond toen ik op Halloween in Nederland zocht. Het past inderdaad perfect bij de tijd van het jaar en de afwerking van deze pin is ontzettend mooi! Zelfs de glitters zijn goed afgewerkt.
Liever een ander Halloween pin design? De eigenaar, Louisette, heeft nog meer leuke ontwerpen waardoor kiezen bijna onmogelijk is.

Orange cup pumpkin spice Mickey Mouse – Onlyhappythings
Hard emaille gold plated Disney themed pin with a Disney themed cup with a pumpkin on top.

Dit mag dan geen officiële Disney pin zijn, maar wauw! Ik sta versteld van hoe mooi deze pin is. De kleuren zijn helder, de afwerking is perfect en ik krijg enorm zin om naar Disneyland te gaan in de herfst. Erg leuk hoe de eigenaar van de shop de pin nog in een leuk zakje had gedaan en de envelop had gepersonaliseerd. Die kleine details maakten me enorm blij en zorgde ervoor dat het uitpakken een feestje werd!
Voor alle Disney liefhebbers is Rowie haar shop een must en daarnaast verkoopt ze ook nog andere leuke dingen.

Throne of Glass geïnspireerd ketting – TheQueenOfGeek
Gemaakt met hars. Ketting instelling is roestvrij staal.

Zelf vond ik deze ketting passend bij een ander Sarah J. Maas boek namelijk de Nederlandse cover van Huis van aarde & bloed. Ik was bang in het begin dat de ketting te zwaar zou zijn, maar het is juist verrassend licht en tevens van goede kwaliteit gemaakt. In het echt zijn de kleuren feller en glinstert het hars.

Tarot Moon bookmark – Minddaisies
These special gold foil bookmarks are perfect for all your reading endeavours! Printed and foiled professionally on 300 grams matte paper. The front has my art on it, and on the back my name and social media handles are present.

Het papier heeft een hoge kwaliteit en dan heb ik het nog niets eens over het goud folie die glimt namelijk enorm mooi. Het is bijna onmogelijk om het goed op de foto te krijgen. De boekenlegger zat goed verpakt waardoor het niet was gebogen. De artiest heeft nog meer leuke ontwerpen met de maan in haar shop. Ook voor de boekenlegger fans onder ons kan je je uitleven in de shop van Leora.

Witchy Kitty Sticker Sheet – RebelyellsDesign
“If it fits, I sits!” This sassy Witch kitten loves to put a spell on you, can’t you hear her purrrrr?
And every Witchy Kitty needs her accessories! Like her faithful batfriend, a toadie, some lavender, a crystal, cute cauldron, broom to fly on and bottles to put her potions in.
Can’t you wait for Halloween? Do you love witches and kittens? Then here is your answer, why not all in one?

Ja, leuke stickers perfect voor in mijn bullet journal deze maand! De stickers hebben een hoge kwaliteit, een fantastisch leuk design en plakken goed. Mijn bullet journal is helemaal klaar voor Halloween.

Bij welke shop ga jij een kijkje nemen?

Liefs,

Tags: ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.