5 dingen die ik wil zien in Liverpool

Gepost op 18 november 2016 door Katja in Reizen / 1 Comment

dsc00795

De prachtige avondlucht van Liverpool

Wat ik ga doen in Liverpool? Er is zo veel te doen in deze stad, maar er zijn 5 dingen die ik sowieso wil gaan doen.

Fantastic Beasts book release party

Wanneer deze post online gaat zit ik waarschijnlijk al bij de Waterstones samen met nog veel meer fans in Liverpool. Tof feitje is dan ook dat de film voor een groot deel in Liverpool gefilmd is! En wie weet als de regen aanhoudt dat ik dezelfde avond ook meteen naar de film ga.

Kerstmarkt

Op de vrijdagavond tijdens mijn verblijf in Liverpool begint de kerstmarkt! Zeker weten dat ik daar naar toe ga!

Albert Docks and the Waterfront

Het havengedeelte van de stad in Exeter heb ik wel uren rondgelopen en ik kan niet wachten om dat ook in Liverpool te doen.

Waterstreets

Aan deze straat schijnen de mooiste gebouwen van de stad te liggen en is de architectuur op zijn best.

World Museum

Ik heb heel veel dingen over dit museum gehoord en één van die dingen is, is dat ik het echt met bezoeken, omdat het zo ontzettend tof is! Waarschijnlijk is dit een leuk uitje voor op de zaterdag, aangezien ik van plan ben om op de vrijdag veel meters te maken in de stad zelf en het op de zaterdag wat rustiger aan wil doen. De vrijdag is namelijk voor mij de enige dag dat ik niet hoef te reizen naar een andere stad.

Wat raad jij mij aan om te gaan doen in Liverpool?

Liefs,

thatblondewomanhandtekening

Tags:


One response to “5 dingen die ik wil zien in Liverpool

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.