5 Engelse boeken op mijn wishlist #1

Gepost op 9 maart 2017 door Katja in Boeken / 0 Comments

Normaal gesproken maak ik wishlisten waarop alleen Nederlandse boeken staan, maar vandaag laat ik de Engelse boeken zien die ik op mijn wishlist heb staan. Lees je mee?

Username: Evie – Joe Sugg

Het eerste boek die op mijn lijst staat is een graphic novel. Ik ben ontzettend benieuwd naar dit boek en niet alleen omdat het boek onder andere is gemaakt door één van mijn favoriete YouTubers. Maar ook aangezien het boek onderwerpen aansnijdt zoals pesten.

Going Geek – Charlotte Huang

Dit boek speelt zich af op een boarding school en ik ben dol op boeken die zich daar afspelen. O en dat in combinatie met een mysterieuze zomer maakt het echt een boek voor mij!

Stalking Jack the Ripper – Kerri Maniscalco

Misschien een vreemd klinkende titel, al heb ik ontzettend veel goede verhalen over dit boek gehoord. Over hoe spannend het is, de mysterie achter het verhaal en de setting. Daarnaast lijkt het mij erg leuk om het oude verhaal in een nieuw jasje te lezen.

For the Record – Charlotte Huang

Een boek over het vieren van het bestaan van muziek, vriendschap, romantiek en een leven on the road. Naast verhalen over een boarding school vind ik boeken die zich afpelen on the road ook fantastisch! Wellicht is dit een drama verhaal a la Gossip Girl, maar dat soort verhalen vind ik erg fijn weglezen.

Wing Jones – Katherine Webber

Dit boek zie ik behoorlijk vaak op social media voorbij komen en ik hoor er tot nu toe alleen goede verhalen over. Dus ik heb niet echt een idee waar het boek over gaat, alleen dat het een contemporary boek is en over rennen gaat. Met dit boek vertrouw ik volledig op de reacties die ik heb gehoord van anderen.

Welke (Engelse) boeken staan hoog op jouw wishlist?

Liefs,


 

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.