5 films waar ik naar uit kijk in 2018 #1

Gepost op January 18 2018 door Katja in Films / 4 Comments

Wauw, wat komen er toch onwijs veel leuke films uit in 2018! Zo veel ontzettend leuke films dat ik bijna de neiging heb om een Pathé Unlimited pas aan te schaffen, zodat ik vaak naar de bios kan gaan. Kijk je mee met deel 1 van films die ik in 2018 wil gaan zien?

Love, Simon

Als er een films is waar ik al heel lang naar uitkijk, dan is het wel de film Love, Simon. Ik heb ontzettend genoten van het boek en ondanks dat de film natuurlijk heel anders zal zijn kan ik niet wachten!

Every Day

Dit lijkt mij echt een hele bizarre, maar ook een mooie film. Ik weet niet wat ik er over kan zeggen, de trailer legt het beter uit dan wat ik ooit zou kunnen. Wat ik wel kan vertellen is dat ook tevens deze film is gebaseerd op een YA boek en ik zit er nog over te twijfelen of ik het boek eerst wil gaan lezen voordat ik de film ga zien.

Mamma Mia 2

10 jaar geleden toen Mamma Mia in de bioscoop kwam gingen mijn moeder en ik er meteen heen, toen de DVD verscheen kochten we ‘m meteen en toen het eerste nieuws over deze film bekend werd gemaakt konden mijn moeder en ik eigenlijk al niet meer wachten op zomer 2018. Dus euhm… is het al zomer?

https://www.youtube.com/watch?v=p8CtG8ouzUg

Darkest Hour

Oké, tot nu toe heb ik enorm veel “lieve” films opgenoemd, maar dit is een wat duistere film. Churchill, de man waar deze film over gaat, zijn denkpatroon vind ik intrigerend. Daarnaast de studie die ik volgde in Engeland was gebaseerd op verschillende gedachten van Churchill, het lijkt mij daarom enorm leuk om een film erover te zien.

The Post 

Als toekomstige journalist lijkt deze film mij ontzettend leuk! En dan is deze film ook gebaseerd op een waargebeurd verhaal, hoe cool? Ik hou ook van films met historie en diepere lagen.

Naar welke film kijk jij het meeste uit?

Liefs,

Tags:


4 responses to “5 films waar ik naar uit kijk in 2018 #1

  1. Ik kijk zelf heel erg uit naar alle Marvel films die dit jaar komen! En een Pathé pas is het echt heel erg waard, ik heb al meer dan een jaar een Unlimited Gold en ik ga zoveel vaker naar de bios dan ik normaal zou doen!

    • Katja

      Wow, dat klinkt goed! Hmm, het enige nadeel is dat ik straks niet meer dichtbij een Pathé woon, maar wanneer dat weer verandert dan ga ik er zeker één aanschaffen.

  2. Every Day lijkt me zo goed! Ik heb het boek gelezen en aan de trailer te zien is de film net wat spectaculairder dan het boek. Ik ben heel benieuwd naar de verfilming, aangezien het einde van het boek heel storend/spannend/bijzonder is. Ik ga niks verklappen, maar het is zeker een enorme aanrader Katja! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.