5 films waar ik naar uit kijk in 2018 #2

Gepost op 23 februari 2018 door Katja in Films / 0 Comments

Wauw, wat komen er toch onwijs veel leuke films uit in 2018! Zo veel ontzettend leuke films dat ik bijna de neiging heb om een Pathé Unlimited pas aan te schaffen, zodat ik vaak naar de bios kan gaan. Kijk je mee met deel 2 van films die ik in 2018 wil gaan zien?

Midnight Sun

Het doet me een beetje denken aan Everything, Everything. Maar dan dat de hoofdpersoon wel naar buiten kan. Ik ben enorm benieuwd naar de film en hoe actrice Bella Thorne zich heeft ontwikkelt sinds ze weg is bij Disney Channel.

https://www.youtube.com/watch?v=uiBMvkPA928

Flower

De meest vage film uit dit rijtje gaat naar Flower! Zoey Deutch is een actrice die het erg goed doet en deze film lijkt me ook in haar rijtje van films een bizarre, des te meer reden om de film te gaan zien.

https://www.youtube.com/watch?v=rUy7JEBu0F4

Red Sparrow

Niet echt een film die ik in de bioscoop wil zien, aangezien ik niet hou van onverwachte momenten en harde geluiden. Maar het lijkt mij een enorm toffe film met een sterke actrice in de hoofdrol. Tot nu toe heb ik van dit rijtje films gekozen vanwege de actrices, omdat ik ze bewonder of graag kijk naar hun werk.

https://www.youtube.com/watch?v=nO_GY7WCneI

Status Update 

De mannelijke hoofdpersoon is de leadzanger van één van mijn favoriete bands, R5. De laatste tijd werkt hij ook zijn filmografie bij en naar deze film ben ik benieuwd. In de trailer heb ik al veel bekende jonge acteurs gespot en ik wil me laten verrassen of die verschillende combinaties werken.

I Feel Pretty 

Als deze film niet body positivity schreeuwt, dan weet ik het ook niet meer! Het lijkt mij een fantastische en komische film met een boodschap.

Naar welke film kijk jij het meeste uit?

Liefs,

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.