5 films waar ik naar uit kijk in 2018 #3

Gepost op March 23 2018 door Katja in Films / 0 Comments

In 2018 komen er onwijs veel leuke films uit! Als er een PathΓ© dichtbij mij in het Noorden zat dan had ik zeker weten eenΒ PathΓ© Unlimited aangeschaft. Vandaag deel 3 van films die ik graag wil zien, kijk je mee?

Tomb Raider

Het was mijn moeder die me wees op deze film. Ik had deze film helemaal niet voorbij zien komen terwijl ik dol ben op kick-ass vrouwelijke hoofdrolspeelsters en ik vind actie op z’n tijd fantastisch. Daarnaast heb ik al aardig veel goede dingen gehoord over de film. Binnenkort ga ik samen met mijn moeder naar deze film. Gezellig moeder-dochter uitje

The Guernsey Literary & Potato Peel Pie Society

Volgende maand verschijnt deze film al op het witte doek. Zo nu en dan mag ik graag een film kijken die met de Tweede Wereldoorlog te maken heeft. Om op die manier meer te leren over de geschiedenis en wat zich heeft plaatsgevonden in andere delen van de wereld tijdens de oorlog.

Please Stand By

Dit lijkt mij een bijzondere film met Dakota Fanning in de hoofdrol van wie ik zeker weet dat ze het top heeft gedaan om deze uitdagende rol op haar te nemen.

Overboard

Een heerlijke comedy! Even een minder serieuze film in dit rijtje. πŸ˜‰

Life of the party

Nog een comedy die voor mij super herkenbaar is. Ik ga namelijk naar school met (op een paar na) mensen die een stuk ouder zijn dan ik en dat is wel eventjes anders dan naar school gaan met leeftijdsgenoten.

Naar welke film kijk jij het meeste uit?

Liefs,

Tags:


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.