5 K-drama’s die ik wil zien

Gepost op 24 maart 2021 door Katja in tv-serie / 2 Comments

Sinds dit jaar kijk ik K-drama’s en wow ik sta versteld om hoe leuk ik het vind! In deze blogpost noem ik 5 K-drama’s die ik binnenkort hoop te zien.

Love Alarm
Echt net toen ik deze drama op mijn lijstje had gezet, werd bekengemaakt dat er een tweede seizoen zou gaan komen. Inmiddels staat het al online, dus kan ik meteen doorkijken wanneer ik het eerste seizoen heb gezien.
Deze serie lijkt me erg leuk omdat het net even een stapje verder gaat dan de meeste datingsapps. Oké, zeg rustig STAPPEN.

It’s Okay to Not Be Okay
Deze serie wordt door veel K-drama fans aangeraden. Mij lijkt de serie me behoorlijk heftig, maar ik ben wel benieuwd aangezien de serie het erg goed doet.

Run On
Deze serie wordt door mijn Netflix account me aangeraden. Op basis van wat ik heb gezien op de streamingsdienst en wat ik goed vind, zou ik met Run On een 98% match hebben. Op het eerste gezicht lijkt deze serie me niet heel bijzonder, maar hopelijk wel vermakelijk. Dus ik zal het binnenkort zien en dan zal ik mijn reactie laten weten in een blog.

Start-Up
Ook deze serie wordt me aangeraden door Netflix. Geen idee waar de serie nou echt om draait, maar dat vind ik wel ergens een voordeel van de K-drama trailers. De trailers zijn relatief kort en ze laten niet alles zien waardoor het een verrassing blijft.

True Beauty
Alle eerder genoemde series kan ik vinden op de Nederlandse Netflix behalve True Beauty. Ik heb er al wel veel goede verhalen over gehoord en ik heb een deel van de Webtoon gelezen. Nu is het wachten tot de serie ook online komt op de Nederlandse Netflix. Gelukkig heb ik tot die tijd nog genoeg kijkplezier met bovenstaande series!

Heb jij al K-drama’s gezien? Zo ja, heb je al een favoriet?

Liefs,

Tags: ,


2 responses to “5 K-drama’s die ik wil zien

 1. Rima

  Oké, ik stuitte op je blogpost en aaah, ik hou ook heel erg van kdrama’s, dus ik moest even reageren. Van bovenstaande series houd ik heel erg van It’s okay to not be okay (fave!!) en Run on (hou van de personages). Op dit moment kijk ik Vincenzo, die binnenkort ook op Netflix verschijnt, maar dat is meer thriller comedy-achtig? Vreemde combi, maar het werkt, haha! Extraordinary You vond ik ook fantastisch. 🙂

  • Katja

   Aaaaaaahh, wat super leuk dat je reageert! Goed om te weten wat je van de series vindt en dank voor je aanraders.
   Je reactie heeft absoluut mijn dag gemaakt. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.