5 leuke films te zien op YouTube

Gepost op 4 juli 2015 door Katja in Films / 5 Comments

Tumblr

Volgens berichten wordt vandaag de warmste dag uit de geschiedenis van Nederland. Ik heb dan echt geen puf om buiten te zitten om mij levend te verbranden. Jammer van het mooie weer, maar ik heb al zon in de ochtend gepakt en wanneer de zon weer lager staat eind van de middag, dan ga ik heerlijk een boek buiten lezen. Maar wat kan je doen in de tijd dat de zon fel aan de hemel staat? Kijk een film! Heel gemakkelijk op YouTube. 

5 films die een geweldige kwaliteit hebben op YouTube!? Dat vind ik super, want dan hoef ik niet te downloaden en niet bang te zijn voor eventuele virussen.

STEP UP ALL IN

Step Up All in – Yeah, van alle step up films word ik zo vrolijk! Dit is de laatste (tot nu toe) in de reeks, dus ik zou eerste de eerdere films zien voordat je aan All in begint. Heb je meteen een excuus om een filmmarathon te houden.

(100+) vampire academy | Tumblr

Vampire Academy – Leven in de nacht? Op het moment geef ik toe dat dat helemaal nog niet zo verkeerd klinkt!

Untitled

The DuffDeze film is helemaal nog niet zolang uit! Helemaal geweldig dat de film al te zien is, met name omdat de film niet uitkwam in Nederland.

Sorority Wars

Sorority Wars – Het is al een iets oudere film met Lucy Hale in de hoofdrol, maar dat maakt niet uit! Want het is echt een heerlijke film om te zien!

Stuck in Love Movie Poster - Internet Movie Poster Awards Gallery

Stuck in Love – Wil je even een totaal andere soort film zien dan al die meidenfilms? Maar wel met bekende acteurs? Dan kan ik je Stuck in Love aanraden.

Veel kijkplezier en laat vooral weten welke film jij gaat kijken!

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , , ,


5 responses to “5 leuke films te zien op YouTube

  1. Oeh Stuck in Love kende ik nog niet. De Step Up films (vooral deel 2! maar ook 4 en 5) zijn geweldig en ook The Duff is erg leuk. Vampire Academy ga ik pas kijken als ik de boeken heb gelezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.