5 must see tv-series voor de herfst

Gepost op 17 oktober 2020 door Katja in tv-serie / 0 Comments

Een heerlijke reep chocolade, grote mok thee en een tv show kijken met een deken. Welke tv-serie kijk jij graag in de herfst?

Gilmore Girls
Deze show gaat over een moeder en dochter die wonen in een dorp waar iedereen elkaar kent. Het verhaal is natuurlijk veel groter dan dat, maar het is wel de basis. Dit is denk ik wel een van mijn favoriete tv shows. Het geeft een enorm knus gevoel en dankzij de vele afleveringen ben je wel even zoet.

Good Witch
Net zo’n knus gevoel als Gilmore Girls maar dan met een magisch tintje. Het is een typisch Hallmark serie, want de DRAMA. Haha, toch vind ik het heerlijk om te kijken.

Chilling Adventures of Sabrina
Liever een beetje horror en duister? Dan is dit de perfecte serie met name rond Halloween. Waar de Good Witch lief en zoet is, is Sabrina alles behalve.

Teen Wolf
Horror maar dan met magische wezens in plaats van heksen? Teen Wolf is perfect daarvoor. Je hebt genoeg te kijken met de vele afleveringen die zijn uitgekomen. De eerste twee seizoenen zijn misschien iets minder goed kwa kwaliteit, maar het is echt een hele leuke serie met veel humor ondanks de duistere rand.

Anne With An E
Een geheel andere serie dan bovenstaande? Dan is Anne With An E misschien wel wat voor jou! Oh, en de omgeving waar de serie zich afspeelt is absoluut prachtig. In het begin voelt de serie misschien wat dromerig aan, maar dat is het zeker niet alleen. De serie bespreekt verschillende onderwerpen waardoor je bijna niet zou verwachten dat Anne With An E gebaseerd is op een reeks kinderboeken.

Welke serie kijk jij graag in de herfst?

Liefs,

Tags: , , , , , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.