5 punten op mijn Bucket List 2017

Gepost op February 24 2017 door Katja in Bucket List / 2 Comments

Dit jaar is het mijn plan om minstens 5 landen, steden of totaal iets anders af te kunnen strepen van mijn Bucket List. Er is één land waar ik sowieso naar toe wil, een stad die ik zo graag wil zien en naast reizen zijn er nog veel meer dingen om te doen. Al heeft het meeste toch met reizen te maken! Lees je mee?

1. Schotland

Vorig jaar stond dit land al op mijn lijstje, maar dit jaar ga ik er echt naar toe! En dat met oud en nieuw samen met een hele goede vriendin. Wij kijken er beiden erg naar uit om in een huisje ergens in de middle of nowhere te zitten.

2. Vliegen

Ook dit punt stond vorig jaar op mijn lijstje van dingen die ik in 2016 wilde gaan doen, maar toen kwam ik er steeds niet aan toe. Dit heeft er ook mee te maken dat ik niet alleen wil vliegen, maar samen met iemand. Want oja, ik mag dan misschien veel reizen… maar ik heb nog nooit gevlogen met het vliegtuig. Dit punt kan ik behoorlijk snel afstrepen van mijn Bucket List, want wanneer deze post online gaat duurt het nog maar 6 dagen en dan ga ik naar Praag samen met een vriendinnetje.

3. Rome

Ik wil al jaren deze stad bezoeken en wanneer het mij bevalt om te vliegen dan zal dit één van de eerste trips zijn die ik ga boeken. Ik wil namelijk heel graag een bestemming met de zon opzoeken dit najaar en veel leren over de geschiedenis van de romeinen. Daarnaast ben ik dol op Italiaans eten, dus dat zit in ieder geval al goed.

4. Een nieuw onderdeel van That Blonde Woman opzetten

That Blonde Woman is sinds eind 2015 mijn eigen bedrijf. Hier valt mijn blog onder, maar ook De Boek Pioniers en freelance werk. Dit jaar wil ik een nieuw onderdeel van het bedrijf lanceren, een verlengstuk. Met het concept en strategie ben ik al een paar maanden bezig. Ik kijk er heel erg naar uit, ook omdat het veel toffe kansen met zich meebrengt!

5. Een tatoeage laten zetten

Sinds mijn 16de ben ik veel in mijn hoofd bezig om een tatoeage te laten zetten en 2017 is het jaar dat ik er daadwerkelijk eentje laat zetten. Ik ben er nog niet uit welke ik als eerste wil, maar over elke tatoeage heb ik lang nagedacht. Het is nu slechts een kwestie van een afspraak maken, aangezien ik al weet door wie ik het wil laten zetten.

Liefs,

Tags:


2 responses to “5 punten op mijn Bucket List 2017

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.