5 series die ik volgens de lezers moet zien: Wrap up!

Gepost op 30 juni 2015 door Katja in tv-serie / 5 Comments

wrap up

Soms weet je binnen een minuut al of een serie je leuk lijk. Soms pas na een hele aflevering, maar bij andere is het liefde op het eerste gezicht… Benieuwd welke serie mijn hart heeft veroverd? Lees dan snel verder.

De vorige keer dat ik series onder de loep nam, was Teen Wolf de grote winnaar. En binnen zeer korte tijd kan ik fangirlen over seizoen 5. Man, wat houdt deze serie mij in zijn greep. Het is werkelijk een feest om naar deze serie te kijken.

Series op een rij:

Top Vijf Vrijdag – 5 Series die ik volgens de lezers moet zien

#1: New Girl

#2: Orphan Black

#3: Outlander

#4: Doctor Who

#5: Reign

New Girl is wel leuk, maar het bevat geen wauw-factor voor mij. Orphan Black is zeker de moeite waard om deze zomer te gaan kijken. Doctor Who… Ik ga eerst maar eens de goede afleveringen zoeken.

Maar dan is nu toch echt het moment, welke serie heeft mij verslaafd gemaakt? Outlander, no doubt! Echt alles aan deze serie is on point en yup ik ben zojuist al mijn woorden verloren om te beschrijven hoe geweldig ik deze serie vind.

Toch is er ook een andere serie waar ik dol op ben geworden en ik vermoed dat dat te maken heeft met Outlander, het is Reign. Ook een heerlijk serie al vind ik een paar puntjes erg jammer aan deze serie. Zoals de accenten en te moderne omgang als het om muziek gebruik gaat in de serie. Maar toch vind ik het een heerlijke serie om te zien.

Untitled

Bij zowel Outlander als Reign zou ik niet graag in die tijd leven waar het zich afspeelt (doe dan maar Teen Wolf), maar ik ben dol op geschiedenis, landschappen en prachtig jurken. Deze 2 series hebben mij echt gegrepen. Erg bedankt voor iedereen die leuke reacties achter liet wanneer ik weer een post had geplaatst over één van deze series. Ik denk dat dit zeker voor herhaling vatbaar is. Niet meteen, want Teen Wolf, Pretty Little Liars, The Fosters en Reign wachten op mij.

Liefs,

header31-860x280

Tags:


5 responses to “5 series die ik volgens de lezers moet zien: Wrap up!

 1. Ik wil Outlander ook nog wel een keer gaan kijken. Ik was ooit wel begonnen aan de eerste aflevering, maar ik heb die nooit helemaal afgekeken. Waarom weet ik eigenlijk niet, haha.

 2. 5 tips voor de volgende keer:
  – One Tree Hill
  – The Flash (die met Grant Gustin, niet die uit 1990)
  – Supernatural
  – Gilmore Girls
  – Baby Daddy

  Oké, slechts 5 is te moeilijk. Hierbij nog een paar:
  Downton Abbey, The Astronaut Wives Club, Dark Matter, How to Get Away with Murder, The Whispers, Jane the Virgin, 90210, Agent Carter, Younger, Finding Carter, Brothers & Sisters, Devious Maids, Veronica Mars, Suits, oké vooruit nu hou ik op :p

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.