Review The Body Shop: Honeymania

Gepost op 12 januari 2015 door Katja in Cosmetica / 0 Comments

Het is alweer even geleden dat ik aanwezig was bij het I Love Beauty Event van Miss Lipgloss. In een shoplog (https://thatblondewoman.com/?p=456) heb ik al laten zien wat ik allemaal gekocht heb, maar vandaag ga ik één van de producten reviewen. 

Deze luxueuze Body Butter heeft een zoete, bloemachtige geur. Elke pot bevat Community Fair Trade-honing, gemaakt van de nectar van duizenden wilde bloemen. Omhul jezelf met deze heerlijke Body Butter voor een huid die zijdezacht aanvoelt.

  • 24 uur hydratatie
  • Intensief werkende, romige bodycrème die snel door de huid wordt opgenomen
  • Laat de huid zijdezacht aanvoelen
  • Werkt verzorgend en verzachtend en beschermt de huid tegen vochtverlies.

~ The Body Shop

DSC_0671[1]

Het uiterlijk van de body butter is op zich niet zo bijzonder wel vind ik het leuk dat het potje een licht oranje kleur heeft, want dat geeft het net even wat meer vorm.

DSC_0672[1]

Wanneer je de deksel eraf haalt komt er een heerlijke zachte geur van honing je tegemoet. De geur is opvallend minder sterk als bij de Kruidvat body butters (https://thatblondewoman.com/?p=170), maar misschien komt het ook doordat ik van de body butter van The Body Shop een 50 ml variant heb. En die van de Kruidvat is 200 ml.

Wanneer je een beetje uit het potje haalt van The Body Shop voelt deze body butter in het begin een beetje korrelig aan. Maar eenmaal op de huid trekt deze body butter gauw in. En laat het een heerlijke zachte honing geur achter. Daarbij wordt de huid weer zacht en soepel wanneer je een droge huid hebt.

Vergeet niet dat een body butter de beste werking heeft om te smeren direct na het douchen. Daarna pyjama aan en lekker onder de wol kruipen. Maar ik denk dat dat wel goed komt met deze regenachtige dagen.

Heb jij een favoriete body butter?

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.