…And a Happy New Year? – Holly Bourne

Gepost op 17 januari 2018 door Katja in Boeken / 0 Comments

...And a Happy New Year? (The Spinster Club, #3.5)

Titel: …And a Happy New Year?

Auteur: Holly Bourne

Verschenen: november 2016

Pagina’s: 224

Uitgever: Usborne Publishing

Waardering: 8/10

Evie, Amber and Lottie are having a new year party to remember.

For the first time since leaving college, all three girls are back together. It’s time for fun and flirting, snogs and shots.

(And not tears or tantrums or terrible secrets)

Because everything’s going great for these girls – Spinster Club for ever! Right?

Op naar deel 3.5! Ik vind het ontzettend leuk dat er een Spinster Club Special is uitgekomen. Hierin zien we de drie meiden allemaal aan het woord, we zien hoe hun leven na college is en wie zij nu zijn als persoon.

Persoonlijk vind ik de eerste drie delen van de serie fantastisch! Ze kregen van mij dan ook een 9 of een 10, maar dit boek was het helaas niet helemaal voor mij. Er zat zo ontzettend veel onzinnige drama in het boek. Zo worden de verschillende karakters dronken en kunnen ze alleen nog maar praten over seks. En dat terwijl de eerste drie boek zo ontzettend veel inhoud hebben. Dagelijkse situaties worden gelinkt aan filosofie en ik leerde ontzettend veel over feminisme.

Het geswitcht tussen POV vond ik in dit boek wel leuk. Het is immers een special, dus het is fijn om ieders gedachten van de avond te lezen. Er staan dan ook steeds tijden in het boek omdat het verhaal zich afspeelt tijdens oud en nieuw. Voor extra sfeer heb ik het boek zelf ook gelezen met oud en nieuw.

Hoe de vriendschap in dit boek ontwikkelt is zeer natuurlijk. Je leest namelijk over hoe een vriendschap waarin ieder zijn eigen weg gaat, maar ook hoe oude vrienden elkaar weer vinden. Het was fijn ondanks de mindere kanten aan dit verhaal om toch het boek te kunnen lezen. Daarnaast was de schrijfstijl zoals ik gewend ben van Bourne: het leest snel en is erg innemend.

Lees jij graag boek specials?

Liefs,

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.