Augustus Book Haul 2016

Gepost op 10 september 2016 door Katja in Boeken / 1 Comment

bookhaul

Afgelopen maand zijn er weer veel leuke boeken op de mat gevallen. Het najaar wordt zo’n fijn boekenseizoen! Ik kan nu al niet wachten om aan al die leuke boeken te beginnen met een deken om mij heen en met een kop thee.

DSC00671

Since You’ve Been Gone – Morgan Matson

Ik ben een echte Morgan Matson fan alleen… heb ik nog niet al haar boeken. Dit boek kocht ik via Amazon, zodat mijn verzending gratis was. Aangezien ik nog iets moest bestellen, maar dat laat ik binnenkort in een andere blog zien.

Mislukt – iris Boter

In mijn laatste week van mijn marketing stage kwam dit boek binnen. Ik ben er heel benieuwd naar.

DSC00670

Elke dag maandag – Jessica Brody, Tienduizend hemels boven jou – Claudia Gray

Twee recensie exemplaren kwamen afgelopen maand binnen waaronder Elke dag maandag. Inmiddels heb ik het boek uit en zal de recensie snel volgen.

DSC00673

Everything, Everything – Nicola Yoon, The Unexpected Everything – Morgan Matson, Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld – Becky Albertalli

Het was mijn verjaardag! Niet echt! Nouja, soort van. Ik vierde het wel alvast in augustus. Waarom? Omdat het zomer is! Eigenlijk ben ik in de herfst jarig, maar het leek mij een leuk idee om mijn bookbuddies en andere vrienden uit te nodigen op het platteland. Het was een groot succes met een ontzettend leuke sleepover en nog veel meer! In ieder geval: bedankt meiden voor de boeken!

Welke boeken heb jij gekocht of gekregen in augustus?

Liefs,

thatblondewomanhandtekening

Tags:


One response to “Augustus Book Haul 2016

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.