Blogervaringen op wensenlijst | The Friday Five

Gepost op 11 juni 2021 door Katja in Boeken / 0 Comments

TheFridayFive

Dankzij mijn blog heb ik al veel leuke dingen mogen meemaken. Van auteurs interview tot naar events gaan en nog veel en veel meer! Maar er staan ook nog andere leuke ervaringen op mijn wensenlijst.

Iedere vrijdag wordt The Friday Five georganiseerd door Joost van NerdyGeekyFanboy. The Friday Five is een tag waarbij verschillende boekbloggers 5 boeken noemen binnen een bepaald thema. De thema van deze week is: blogervaringen die je nog zou willen hebben.

That Blonde Woman is een lifestyle blog, dus ondanks dat ik heel veel over boeken blog (met name dit jaar in verband met de huidige staat van de wereld), blog ik ook graag over andere onderwerpen. Je kan denken aan reizen (de hoeveelheid lezers die deze blog gevonden hebben omdat ik soloreis is echt ontelbaar voor mij geworden), schrijfsels, bucket list, ondernemen en ga zo maar door. Ook vind ik het erg leuk dat het erg wordt gewaardeerd dat ik blog over mijn persoonlijke studies. Meer daarover kan je lezen in de blog ‘Een leven lang blijven leren‘. Zo deed ik onlangs zelfs een Talenstudie Q&A. Maar wat zou ik nog graag willen bereiken met mijn blog? Welke ervaringen missen nog van die ik al gehad heb?

Geheel verzorgde persreis
Vliegtuigticket, hotel, taxi… echt alles was voor mij al geboekt. We waren zelfs al bezig met het uitzoeken van restaurants en de rest van de planning. Je kan denken aan welk museum ik zou bezoeken, winkels waar ik werd gevraagd om langs te komen. Poeh, echt een droom die uitkwam! Toen werd de situatie van de wereld zo erg veranderd dat mijn trip werd gecanceld. Enorm balen, want er zat al aardig wat uren werk in en ik ben dol op reizen. Hopelijk gaat dit nog een keer in de toekomst plaatsvinden. In 2019 was ik zowel op persreis als op vakantie in Berlijn en Potsdam, dus toen was het een combinatie reis tussen voor me betaald en zelf betaald. De droom is voor een deel al zeker uitgekomen en hopelijk over een tijdje kan ik toch nog de persreis maken die ik eerder gepland had.

Samenwerking met een hotelketen of Airbnb
Om nog even in de reissfeer te blijven lijkt dit me zo ontzettend tof! Voor de geheel verzorgde persreis die ik zou gaan maken, had ik een samenwerking met een boetiekhotel. Maar hoe gaaf zou het zijn als ik met een bepaald bedrijf een langdurige samenwerking zou hebben? Aangezien ik voornamelijk gebruik maak van Airbnb tijdens mijn soloreizen vind ik dat ook absoluut wat hebben. Juist omdat je met Airbnb op wel hele bijzondere plekken kan verblijven en je meestal dichtbij de locals bent.

Samenwerking met tassen- en/of koffermerk
Of ik reizen mis? Haha, nu ik eenmaal weer nadenk over reizen zijn dat de eerste dingen die in mijn hoofd opkomen. Voor mijn blog was ik bezig met een samenwerking met een koffermerk, maar je kan vast al raden waarom die samenwerking on hold staat.

Samenwerking met Dr. Martens
Weet je nog hoe mijn eerste logo eruit zag? Of welke schoenen ik bijna altijd draag? Ja, dat zijn Dr. Martens! Het schoenenmerk doet eigenlijk niet aan samenwerkingen behalve dan met de allergrootste merken. Deze droom is zeker ambitieus. Toch kan ik het niet laten om het op de lijst te zetten, want hoe tof zou dit kunnen zijn?

Samenwerking met een boeken en/of stationery box
Met Goodie Box heb ik al een samenwerking gedaan en dat was super leuk, aangezien ik het heerlijk vind om met cosmetica bezig te zijn. Al helemaal wanneer het ook vegan is. Toch heb ik ook de wens om een samenwerking ooit aan te gaan met een boeken en/of stationery box. Hoe leuk zou het zijn als bijvoorbeeld Book of the Month beschikbaar is in Europa? Dat lijkt me heel erg gaaf! We zullen het zien wat er op mijn pad komt.

Sommige van deze dromen zijn ambitieus en andere dromen zijn heel goed haalbaar. De eerste droom die gaat uitkomen van deze lijst is denk ik de geheel verzorgde persreis. Ik ben namelijk sinds begin dit jaar met een partij aan het praten voor een langdurige samenwerking in de toekomst en we liggen elkaar enorm goed. We hebben al wat plannen en ideeën. Het enige waar we nog op wachten is dat alles weer groenlicht geeft, dus we verwachten dat ik voorjaar 2022 hele gave content kan gaan maken over een plek die ik super mooi vind en op mijn reislijst staat van plekken die graag verder wil gaan ontdekken.

Liefs,

Anderen die meedoen met The Friday Five:
Joost Nerdygeekyfanboy | Conny Connies Boekkies | Nienke Booksometea | Nora Geekish | Patricia Donderdesign | Luna Leesdame | Kwante Kwante in Wonderland | Eline Elinebooks | Emmy Zon en Maan | Kim Books I care about| Elke Ladybooksalott | Rianne Rianne Warmerdam

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.