Book Haul April 2015

Gepost op 5 mei 2015 door Katja in Boeken / 1 Comment

De maand april is voorbij, ik heb mijn gelezen boeken van de maand laten zien. Nu is het tijd voor de boeken die naast de gelezen boeken in de kast staan. 

Ik mocht meedoen aan de leesclub van chicklit.nl met het boek Ga voor mij van J. Lynn en ik moet zeggen dat ik wel erg verrast ben door het boek. Al ben ik wat minder blij met de vertaling…

I1

Woehoe, er is een recensie-exemplaar binnen gekomen! Met Anna & de French Kiss kon ik heerlijk wegdromen in Parijs!

I2

Niet veel later kwamen ook de boeken binnen die ik online had besteld voor Parijs, Teen Author Smash (a.s. zondag kan je hier over lezen). Amy & Roger’s Epic Detour heb ik al gelezen, maar ik ben van plan om dit boek opnieuw te lezen deze zomer.

Die for me heb ik ook gelezen in Parijs, ik zat helemaal in de sferen van Parijs, Frankrijk en nog veel meer. Maar dat zal ik vertellen in mijn recensie die binnenkort online komt.

I3

Wanneer ik dit type ben ik bezig met mijn 2de recensie-exemplaar die ik in de maand april ontving. Een huis in Frankrijk leest heerlijk weg en stijgt nu al uit boven mijn verwachtingen. Ook van dit boek kan je binnenkort een recensie verwachten.

SAM_0329

Parijs kan ik niet verlaten zonder een souvenir, dus kocht ik een boek in Shakespeare & company. Ja, het boek heeft de stempel!

Welke boeken mochten jouw andere boeken in de boekenkast vergezellen?

Liefs,

 header31-860x280

Tags: , , , , , ,


One response to “Book Haul April 2015

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.