Book Haul augustus 2015

Gepost op 1 september 2015 door Katja in Boeken / 8 Comments

bookhaul

Volgens mij zeg ik dit de afgelopen 4 maanden elke maand opnieuw, maar wat vloog de maand voorbij! Ik ontving mooie boeken en kocht zelf maar één boek. Ik wist mij goed in te houden toen ik afgelopen zaterdag met Nanouk in de nieuwe Scheltema was. 

DSC_0162

De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine geschreven door Ransom Riggs ontving ik van de uitgeverij Clavis. Ik ben namelijk erg benieuwd naar de film, maar ik zou niet een booknerd zijn als ik niet eerst het boek zou willen lezen.

IMG-20150827-WA0001

Bovenstaande foto stuurde mijn moeder naar mij, After 1 van Anna Todd . Ik krijg namelijk de recensie-exemplaren binnen op het adres van mijn moeder, dat vind ik makkelijker zodat ik niet elke keer wanneer ik verhuis in mijn studentenleven steeds er aan moet denken om het adres te wijzigen.

Daarnaast heb ik ook het boek Een heel bijzonder meisje van schrijfster Anna van Praag ontvangen, maar op de één of andere manier wilde die foto niet uploaden. Als je wil weten hoe het boek eruit ziet, dan kan je het zien op mijn instagram.

DSC_0165

Tijdens mijn eerste onofficiële dag stage bij VBKMedia ontmoette ik Eline Rosenhart. Wat een bijzondere jonge vrouw. Ik kon wel uren met haar kletsen. Haar boek sprak mij meteen aan. Afgelopen week kwam druk 2 op kantoor binnen van Ik zal verborgen zijn, aangezien mijn collega het boek al had gelezen schoof ze het boek door naar mij. Ontzettend aardig!

DSC_0166

In de goodie bag van het Best of YA Academy zat het boek Charisma van Jeanne Ryan. Ik ben zo blij, want dit lijkt mij een erg gaaf! Na de workshop gingen Nanouk en ik naar Scheltema en kocht ik De prinses van Kiera Cass.

Ik kijk er zo naar uit om al deze boeken te gaan lezen. Laat er maar een dik pak sneeuw naar beneden komen en ik zal klaar zitten met een hele TBR stapel kast vol met boeken die ik graag wil gaan lezen. Alhoewel de zon en in de tuin zitten ook erg fijn is.

Heb jij leuke boeken gekocht/gekregen afgelopen maand? 

Liefs,

header31-860x280

Tags:


8 responses to “Book Haul augustus 2015

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.