Book Haul December 2014

Gepost op 3 januari 2015 door Katja in Boeken / 6 Comments

In december was ik jarig, had ik een brainstormsessie van het Best of YA team en hoorde ik dat ik naar Exeter mag! Een geweldige maand dus! En dit zijn de boeken die ik gekregen en gekocht heb. 

De eerste 2 delen van The Iron Fey had ik nog niet in mijn bezit en stonden vandaar heel hoog op mijn wenslijstje. Ook al had ik de boeken al gelezen, ik wilde ze toch in mijn boekenkast hebben. Op mijn verjaardag kreeg deze twee boeken van vriendinnen van de familie.

Op de Best of YA redactie was het ook niet ontgaan dat ik jarig was en ik kreeg ik dit prachtig gesigneerde boek Zwaartekracht van Iris Boter.

Als lid van het Best of YA team is het belangrijk dat we de boeken die worden uitgegeven bij Best of YA promoten. Na de brainstormsessie mochten wij zelf kiezen welk boek wij wilden promoten. Ik koos voor Eleanor&Park geschreven door Rainbow Rowell en als je wilde mocht je ook nog boeken uitkiezen van Helen Vreeswijk. Ik vind haar boeken fijn weglezen en de boeken die mij het meeste aanspraken waren Judas en Eerwraak.

Nog even voor de duidelijkheid: Het is natuurlijk niet zo dat wij, leden van het promotieteam, alleen boeken krijgen. Daar doen wij iets voor terug zoals: recensies, promotie op het web, promotie op social media, etc.

Yeah, één van de mooiste covers die ik ooit heb gezien! Een jaar geleden kwam ik dit boek al tegen bij de Waterstones in Amsterdam. Met veel spijt heb ik het boek op dat moment niet gekocht. Maar toen ik afgelopen maandag in Enschede was voor mijn interview (stage Exeter) en ik hoorde dat ik naar Exeter mag, kon ik het niet laten om achteraf naar de boekhandel te gaan. Daar trof ik dit pareltje aan ‘The Book Thief’ geschreven door Markus Zusak.

Alle boeken nog even op een rijtje (van boven naar onder):

 • The Book Thief – Markus Zusak
 • Eerwraak – Helen Vreeswijk
 • Judas – Helen Vreeswijk
 • Eleanor&Park – Rainbow Rowell
 • Zwaartekracht – Iris Boter
 • De IJzerkoningin – Julie Kagawa
 • De IJzerprinses – Julie Kagawa

Heb jij veel boeken gekocht afgelopen maand? Of heb je veel boeken gekregen?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


6 responses to “Book Haul December 2014

 1. Amy

  Mooie haul! Zeker The Book Thief ziet er erg gaaf uit! Deze maand heb ik eigenlijk van allebei wat; ik heb zelf Silber 1 & 2 gekocht en het boek Verkozen (Huis van de Nacht 1). Maar ik heb ook twee recensie-exemplaren mogen ontvangen van Z&K. Daarnaast heb ik ook 2 boeken gewonnen op Tea Time Books! Een haul waar ik erg blij mee ben! 😀

  • Katja

   Ik heb beide nog niet gelezen, maar ik heb de film al wel gezien van The Book Thief en wow wat een dijk van een film is dat!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.