Book Haul Februari 2015

Gepost op 28 februari 2015 door Katja in Boeken / 9 Comments

Het is de laatste dag van februari en het is tijd voor een Book Haul. Deze maand zat ik in Engeland (als je dat heb gemist heb je echt onder een steen geleefd volgens mij) en ook daar heb ik wat leuke boeken weten te scoren. Daarnaast was ik deze maand ook een lucky girl! 

DSC_0425

Nog geen uur voordat ik vertrok naar Engeland werd dit boek bij mij gebracht, dus vandaar dat hij ook in  Book Haul van deze maand staat. Op het moment ben ik Girl Online aan het lezen en ik moet zeggen dat ik het wel een leuk boek vind, niet super maar gewoon leuk.

DSC_0428

Vamp in Love had ik in december al gewonnen bij BooksansKisses, maar de boeken lagen niet meer in het magazijn bij de uitgeverij waardoor het even duurde voordat ik het boek ontving. Daarnaast had ik De Schroeiproeven gewonnen bij KillingMyDarlings. Ja, ik ben zeker goed verwend!

DSC_0430

Val en Verlossing heb ik ook gewonnen en gekocht… Euhm ja daar ging wat mis…. Tijdens de Val en verlossing party van Blossom Books kon ik er helaas niet bij zijn (iets met in Engeland zitten). Dus had vriendin Rosa voorgesteld dat zij het boek voor mij op het feestje zou kopen en dat ik haar het geld terug zou geven, zodat ik dan toch de Limited Edition versie in mijn kast heb. Vervolgens had ik bij Laura op haar blog het boek ook gewonnen. Het ging een beetje langs elkaar zal ik maar zeggen. Met andere woorden ik heb nu 2 boeken van Val en Verlossing, de gewonnen boek houd ikzelf en de andere… Daar zal een winactie mee verschijnen, wanneer dat houd ik nog even voor mezelf, maar dat hij er aan komt is zeker!

DSC_0433

Deze 2 boeken heb ik samen met de volgende 2 boeken gekocht in Bath. Op beide bovenstaande boeken zat een sticker van Buy one, get one half price. Yeah, daar word ik blij van!

DSC_0431

Ook deze boeken heb ik gekocht in Bath, en om mijn TBR stapel niet nog groter te laten groeien dan die al is, heb ik deze boeken al uitgelezen. Van The Duff kan je hier al de recensie lezen: https://thatblondewoman.com/the-duff-kody-keplinger/. The Fearless zal binnenkort een recensie van verschijnen.

DSC_0426

Een nieuw boek van Clavis lag bij mij op de mat. Ik ben erg benieuwd naar dit boek, vooral aangezien ik de cover zo mooi vind! Na Girl Online is Het boek van Tess aan de beurt!

DSC_0435

Van boven naar beneden

  • Girl online – Zoe Sugg
  • Vamp in Love – Marijke van den Elsen
  • De Schroeiproeven – James Dashner
  • Val en Verlossing – Leigh Bardugo
  • The Sin Eater’s Daughter – Melinda Salisbury
  • All the bright places – Jennifer Niven
  • The Fearless – Emma Pass
  • The Duff – Kody Keplinger
  • Het boek van Tess – Miriam Bruijstens

Naar welk van deze boeken ben jij het meest benieuwd naar?

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , , , , , , , ,


9 responses to “Book Haul Februari 2015

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.