Book Haul juli 2015

Gepost op 30 juli 2015 door Katja in Boeken / 3 Comments

bookhaul

Boeken! Ik ben er dol op en zal er nooit genoeg kunnen hebben! Dankzij Comic Con en de grootste Waterstones van de wereld heb ik boeken kunnen toevoegen aan mijn TBR. Lees snel verder om te weten welke boeken mijn andere boeken vergezellen in mijn boekenkast! 

De eerste 3 boeken nam ik mee in mijn goodie bag van YALC.

DSC_0101

Dangerous Lies van Becca Fitzpatrick het boek komt pas 10 november uit, maar nu al heb ik het boek. Toegegeven dat er voor die tijd nog dingen veranderd kunnen worden aan het verhaal.

DSC_0099

The Dolls van Kiki Sullivan. De achterkant vond ik al erg bijzonder, dus snel lezen (wanneer mijn TBR iets kleiner wordt…).

DSC_0100

The Invasion of the Tearling van Erika Johansen. Al een tijdje wilde ik deel 1 van deze serie oppakken. Maar nu heb ik een goede reden om het boek te kopen. 😉

DSC_0098

Ziet dit boek er niet interessant uit? Ik was meteen nieuwsgierig toen ik het boek bij de uitgevers zag liggen. De uitgevers zelf zijn er razend enthousiast over waardoor ik niet anders kon dan het boek Evil Librarian van Michelle Knudsen aanschaffen.

DSC_0097

A Court of Thorns and Roses van Sarah J. Maas. Heb ik gekocht in de grootste Waterstones van de wereld die toevallig gevestigd is in London! Ik wilde dit boek al zolang lezen en nu kan het eindelijk!

pupil

Als laatste het boek Pupil van Julie Kagawa, deze foto heeft mijn moeder voor mij gemaakt, aangezien ik mijn post ontvang op mijn ouder haar adres en niet op mijn studentenhuis adres. Dus wanneer ik weer naar mijn moeder ga dan weet ik dat er naast thuis ook een heel leuk boek op mij ligt te wachten.

Welke boek(en) heb jij in de maand juli gekocht/gekregen?  

Liefs,

header31-860x280

Tags:


3 responses to “Book Haul juli 2015

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.