Book Haul Juni 2015

Gepost op 6 juli 2015 door Katja in Boeken / 3 Comments

bookhaul

Ik ging een weekend naar huis en nam mee… boeken. Mijn moeder kwam gisteren langs en nam mee… boeken. Ofwel ik heb genoeg te lezen voor de komende tijd! 

DSC_0274

In Een huis in Frankrijk van Eva de Wit zit mijn quote! Daar ben ik echt ontzettend trots op. Naast dat ik Een huis in Frankrijk ontving van de uitgeverij, ontving ik ook Onvoorwaardelijk van Colleen Hoover voor de blogtournee waar ik aan mee deed. Lees mijn recensie hier.

DSC_0273

Mijn favoriete dichtbundel Zonderling gekregen van de schrijfster, Miriam Bruijstens. Wat mijn gedachtes achter dit boek zijn kan je hier lezen.

Juni was voor mij de maand met het ontvangen van vele recensie-exemplaren. Wauw, hoe tof?! Ik voel mij ook echt vereerd om zoveel boeken te mogen ontvangen. De volgende boeken liggen dan momenteel op mijn nachtkastje om gelezen te worden en ik kan niet wachten om jullie meer over deze boeken te vertellen door middel van een recensie!

DSC_0272

Zin van Jackie van Laren lijkt mij een heerlijk boek om te lezen onder de parasol, maar die heb ik niet dus helaas moet het boek genoegen nemen met de natuurlijke schaduw van het huis wanneer die in de namiddag verschijnt.

Tijdens de Lobster date ontvingen de bloggers die aanwezig waren allemaal een exemplaar van Lobsters van Tom Ellen en Lucy Ivison. 

DSC_0270

Op deze 2 pareltjes wacht ik al een klein jaartje, dus die liggen hoog op de stapel van recensie-exemplaren. Want ik kan niet wachten om in deze boeken te beginnen! Seeker van Arwen Elys Dayton en Kwaadbloed van Jennefer Mellink.

DSC_0269

Daarnaast ontving ik van Karakter Uitgevers 3 (!) boeken. Momenteel ben ik bezig in Zodiak van Romina Russel en wauw wat is dit boek tof! A.s. woensdag de recensie!

Ook ontving ik de eerste 2 delen van Het programma van Suzanne Young.

DSC_0271

Ik wist dat ik Papertowns van John Green zou ontvangen, dus kwam Isa’s droom van Marco Kunst als een verrassing.

Ik wil alle uitgeverijen nogmaals bedanken voor het toesturen van een recensie-exemplaar. Ik heb zin om alles meteen te gaan lezen. Helaas zal dat niet lukken en zal ik zo vaak als mogelijk een recensie proberen te plaatsen van één van deze boeken.

En dan heb ik nog helemaal niet de boeken tussen staan die ik heb aangeschaft voor Comic Con London waar ik binnenkort heenga. Eén ding is zeker, ik hoef me niet te vervelen! De boeken die ik naar Comic Con meeneem zal ik binnenkort ik een extra blogpost laten zien.

Welke boeken heb jij gekocht/gekregen afgelopen maand?

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , , , , , , , , ,


3 responses to “Book Haul Juni 2015

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.