Book Haul Maart 2015

Gepost op 30 maart 2015 door Katja in Boeken / 6 Comments

Een maand waarin ik ben bijgekomen van Engeland, waarop het einde bomvol zat met events en 2 boekenweken. Door alles toch proberen me in te houden. Ik denk zelf dat het mij aardig is gelukt, maar oordeel gerust zelf!

DSC_0122

De maand begon met 2 recensie-exemplaren van Blossom Books: Het Vonnis door Michelle Gagnon en Storm & Stone van Joss Stirling (binnenkort recensie).

DSC_0124

Ik wilde graag het boekenweekgeschenk in mijn bezit hebben, zodat ik op de zondag gratis kon reizen. Goed excuus om een boek te kopen toch? Ik koos voor Angel Fall 2 van Susan Ee, eerder kon je al lezen wat ik van het eerste deel vind.

DSC_0128

Samen met een vriendin gingen wij naar de kringloop winkel. Ik was van plan om niets te kopen totdat ik deze 2 mooi gebonden boeken vond. Geliefde meesterwerken uit de wereldliteratuur, met verhalen van onder andere Robin Hood en De reis om de wereld in 80 dagen van Jules Verne.

DSC_0126

Deze maand zit ik in de eerste Hebban Leesclub en lezen we Vlam van Floortje Zwigtman. Het is een boek waar ik echt in moet komen. Ik heb tot dusver gemengde verhalen gehoord, ik ben benieuwd wat ik er van ga vinden. Op het moment weet het verhaal mij nog niet te grijpen, helaas.

DSC_0125

Toen ik samen met Manon uitstapte bij Utrecht na een dagje Rotterdam, konden wij het niet laten om nog een boekhandel in te lopen. Ik had Red Queen van Victoria Aveyard al in BookTube land meerdere malen voorbij zien komen, daarnaast lijkt het mij een erg gaaf verhaal. Hup, in mijn tas mee naar huis (nadat ik had afgerekend!).

DSC_0127

Voordat ik vertrok naar Gouda voor de boekpresentatie van Hitte kwam De IJzerlegendes op de valreep binnen.

Wat kan ik toch vrolijk worden van boeken! Welk boek heeft jou in maart blij gemaakt? 

Liefs,

header31-860x280

Tags: ,


6 responses to “Book Haul Maart 2015

  1. Ik was heel blij met Chatbox van Edward van de Vendel, de gedichtenbundel die hoort bij de andere boeken die hij over Tycho Zeling geschreven heeft. Omdat de dichtbundel niet meer leverbaar was had ik niet verwacht hem te krijgen, maar toen ik het er bij de Donner YA literatour middag over had vertelde hij dus dat hij het op kon sturen! Super gaaf natuurlijk, dus dat boek is wel het boek waarmee ik het meest blij ben deze maand.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.