Book Haul Maart 2015

Een maand waarin ik ben bijgekomen van Engeland, waarop het einde bomvol zat met events en 2 boekenweken. Door alles toch proberen me in te houden. Ik denk zelf dat het mij aardig is gelukt, maar oordeel gerust zelf!

DSC_0122

De maand begon met 2 recensie-exemplaren van Blossom Books: Het Vonnis door Michelle Gagnon en Storm & Stone van Joss Stirling (binnenkort recensie).

DSC_0124

Ik wilde graag het boekenweekgeschenk in mijn bezit hebben, zodat ik op de zondag gratis kon reizen. Goed excuus om een boek te kopen toch? Ik koos voor Angel Fall 2 van Susan Ee, eerder kon je al lezen wat ik van het eerste deel vind.

DSC_0128

Samen met een vriendin gingen wij naar de kringloop winkel. Ik was van plan om niets te kopen totdat ik deze 2 mooi gebonden boeken vond. Geliefde meesterwerken uit de wereldliteratuur, met verhalen van onder andere Robin Hood en De reis om de wereld in 80 dagen van Jules Verne.

DSC_0126

Deze maand zit ik in de eerste Hebban Leesclub en lezen we Vlam van Floortje Zwigtman. Het is een boek waar ik echt in moet komen. Ik heb tot dusver gemengde verhalen gehoord, ik ben benieuwd wat ik er van ga vinden. Op het moment weet het verhaal mij nog niet te grijpen, helaas.

DSC_0125

Toen ik samen met Manon uitstapte bij Utrecht na een dagje Rotterdam, konden wij het niet laten om nog een boekhandel in te lopen. Ik had Red Queen van Victoria Aveyard al in BookTube land meerdere malen voorbij zien komen, daarnaast lijkt het mij een erg gaaf verhaal. Hup, in mijn tas mee naar huis (nadat ik had afgerekend!).

DSC_0127

Voordat ik vertrok naar Gouda voor de boekpresentatie van Hitte kwam De IJzerlegendes op de valreep binnen.

Wat kan ik toch vrolijk worden van boeken! Welk boek heeft jou in maart blij gemaakt? 

Liefs,

header31-860x280

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.