Book Haul Mei 2015

Gepost op 30 mei 2015 door Katja in Boeken / 6 Comments

Afgelopen maand is er zoveel gebeurd dat ik het nauwelijks kan bevatten. Dat zorgde ervoor dat ik aardig wat minder in de boekhandels te vinden was. Waardoor het niet een erg grote haul is, maar toch wilde ik het laten zien, zoals ik elke maand doe. 🙂 

lsa

 

Begin deze maand was ik op bezoek bij LS Amsterdam en mocht ik een boek uitzoeken. Dat laat ik mij geen twee keer zeggen. Ik koos voor Wild  van Cheryl Strayed en ik kan niet wachten om erin te beginnen.

hhc

Later die week ontving ik een pakketje van Harlequin/HarperCollins. Inmiddels heb ik beide boeken al uit. Van ‘Door de Zombiespiegel‘ van Gena Showalter kan je hier de recensie lezen. Aanstaande woensdag verschijnt mijn recensie van ‘Over de grens‘ geschreven door Katie McGarry op de blog.

igjdz

Waarom ik ‘Ik geef je de zon‘ van Jandy Nelson heb gekocht kan je hier lezen. Wie weet zie ik jou ook op 14 juni. 🙂

Uit hoeveel boeken bestaat jouw haul van deze maand? 

Liefs,

header31-860x280

Bron foto’s

Tags:


6 responses to “Book Haul Mei 2015

  1. Woa, lekker stapeltje! Ik weet nog niet of ik ga dan. Ik heb het boek al wél uit, trouwens. Al gok ik dat er stiekem vrij weinig daadwérkelijk gelezen gaat worden daar. Er wordt vast lekker veel gekletst en zo! Ben stiekem wel benieuwd, eigenlijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.