Book Haul November 2014

Gepost op 29 november 2014 door Katja in Boeken / 1 Comment

Oké, even serieus… Het was toch nog maar 2 dagen geleden dat ik mijn vorige Book Haul had geschreven? Hmmm, nou goed blijkbaar is het al wel langer geleden. Deze maand heb ik mijn boekenbon ingeleverd, ben ik naar het Best of YA event geweest en op boekenkraam.nl. 

http://i48.photobucket.com/albums/f238/Katja_Blauw/DSC_0464_zps79182273.jpg

Na afloop van het Best of YA event kregen we allemaal een goodiebag en daar zaten de bovenstaande boeken in: Een wereld zonder hemel van Veronica Rossi en Pomille van Helen Vreeswijk.

Ik heb een poos terug een boekenbon (of nouja boekenpas… want tegenwoordig krijg je een pasje) gekregen van iemand en ik vond dat ik het deze maand moest besteden aan deze pareltjes: Dreiging en Duisternis van Leigh Bardugo en Silber 2 van Kerstin Gier.

Mijn boekenkraam bestelling!!! Hebben jullie mijn filmpje al gezien? Zo niet, dan moet je zeker nog even kijken.

http://https://www.youtube.com/watch?v=LCUQpMIl-sE

10 boeken! 10?! Euhm oeps… Nou eigenlijk was mijn boekenkraam aankoop een troost, omdat het boekenfestijn in Maastricht voor mij veel te ver weg is en ik daardoor niet heen kon… Juist nu er zoveel leuke boeken liggen.

Van boven naar onder:

  • Spy Girl #2 Code Rood – Robin Benway
  • Pandemonium #2 – Lauren Oliver
  • Requiem # 3 – Lauren Oliver
  • Haar dag – Gayle Forman
  • Zijn jaar – Gayle Forman
  • Fangirl – Rainbow Rowell
  • Silber #2 – Kerstin Gier
  • Dreiging en Duisternis – Leigh Bardugo
  • Promille – Helen Vreeswijk
  • Een wereld zonder hemel – Veronica Rossi

Hoeveel boeken heb jij gekocht deze maand?

Liefs,

header31-860x280

P.s. Er is een tijdelijke oplossing gevonden voor mijn probleem met foto’s uploaden. Vandaar dat de kwaliteit van de foto’s iets minder is. 

 

Tags: ,


One response to “Book Haul November 2014

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.