Book Haul november 2015

Gepost op 30 november 2015 door Katja in Boeken / 6 Comments

bookhaul

Soms vraag ik mezelf af of ik ooit genoeg boeken heb, maar laat ik eerlijk zijn. Dat antwoord is nooit! Boeken zijn pure magie die je in handen houdt. En daar wil ik niets van missen!

DSC_0279

Stuk van jou – Sophie Jackson

Vorige maand hield ik nog een ongecorrigeerd exemplaar in handen, maar inmiddels ligt het boek in de boekhandels. Dus als je een leuke New Adult zoekt dan kan ik je dit boek zeker aanraden!

De kruisdraagster – Lydia Schwarz

De kruisdraagster is een spannende serie over christenvervolging in een verre toekomst, waarin christenen ondergronds wonen en hun leven niet zeker zijn. Een prachtig boek! Lees over mijn bevindingen in mijn recensie.

DSC_0280

List en leugens (Sic of Crows) – Leigh Bardugo

Dit boek heb ik dus 2 keer. Eentje in het Nederlands en de ander in originele taal. De reden hiervoor is dat ik het boek Six of Crows heb gekocht op aanraden van vriendinnen. Aangezien het verhaal zich afspeelt in Nederland van eerder en er zijn daardoor ook Nederlandse woorden in het verhaal verwerkt. Wanneer je het boek in originele taal leest schijnt het Nederlands beter over te komen. Alleen kreeg ik de volgende dag van de uitgeverij de Nederlandse editie. Ik ben nu van plan om de boeken tegelijk te lezen. Lijkt mij leuk om dit te doen tijdens de feestdagen. Ik ben namelijk echt benieuwd of ik iets mis in de vertaling.

DSC_0278

Grijze magie – Jaye Wells

Van uitgeverij Fontein ontving ik deze prachtige boek. Ik kan niet wachten om in een genre te beginnen die ik nog niet zo vaak heb gelezen, Urban Fantasy.

DSC_0276

En als laatste…

Welk boek zal hier in hebben gezeten? Dit is onderdeel van één van mijn secret projects! No worries! Secret project onthulling duurt nog maar 6 dagen vanaf dat deze post online is gegaan!

Welke boeken is jouw boekenkast deze maand rijker geworden?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


6 responses to “Book Haul november 2015

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.