Book haul oktober 2014

Gepost op 2 november 2014 door Katja in Boeken / 4 Comments

Wow, en toen was het alweer november! Afegelopen maand heb ik zelf maar een paar boeken gekocht, de rest waren recensie exemplaren en ik was een lucky girl! Kijk je mee?

DSC_0119

 

De Duistere Fae viel bij mij begin oktober op de mat. Ik ben er nog niet in begonnen, aangezien ik alleen nog maar de eerste twee delen heb gelezen in The Iron Fae – serie en ik wil deze serie graag op volgorde lezen.

DSC_0118

 

Mijn contactpersoon van Harlequin begreep het helemaal dat ik de serie op volgorde wilde lezen, dus kreeg ik niet veel later een pakketje met daarin: De Ijzerkoningin, De Ijzerprins en De Verlorenprins. Ik denk dat ik zo wel weer even vooruit kan. Super bedankt Harlequin voor het opsturen van al deze pracht boeken!

DSC_0121

Over een paar dagen mag ik Salla Simukka ontmoeten en over iets minder dan een week Carme Reid. Ik had voor afgelopen oktober nog niet gelezen van deze schrijfsters en ik vond dat daarin verandering moest komen (en daar heb ik zeker geen spijt van!), dus had ik de boeken besteld op bol.com. Ja, ik weet dat ik de boekhandel moet steunen, maar ik woon een beetje in de middle of nowhere. Aankomende week zullen de recensies van deze boeken online komen.

DSC_0122

Op 12 oktober was ik samen met een bende boekbloggers Den Haag aan het onveilig maken op de kinderboekenmarkt. Op de kinderboekenmarkt zelf heb De 100 gekocht en even later in de stad De Labyrint renner.

DSC_0123

Lilian van Watermelian verkocht boeken op Facebook en toen zag ik dit bovenstaande pareltje er tussen zitten. Gelukkig was Lilian ook van de partij in Den Haag zo kon ik dit boek overkopen.

DSC_0120

 

Het geluk lachte mij toe afgelopen maand! Op eenlettermeergraag.nl won ik Blues in F en op BookBabbels.nl won ik De Engelen van Venetië. Super bedankt meiden!

DSC_0116

YEAH!!! Eindelijk het laatste deel in de Blood of Eden – trilogie! Of nouja yeah, ik moet straks wel afscheid gaan nemen van dit mooie verhaal. Maar eerst nog even genieten van dit boek.

DSC_0115

Zonder dat ik het verwacht had viel dit boek opeens door de brievenbus. Alice in Zombieland ik ben zeer benieuwd naar dit boek.

DSC_0114

Van onder naar boven:

 • Onveilig – P.C. Cast
 • De 100 – Kass Morgan
 • De Labyrint renner – James Dashned
 • Codenaam Coco – Carmen Reid
 • Rood als bloed – Salla Simukka
 • De engelen van Venetië – Noëlla Elpers
 • Blues in F – Emke Rentsma
 • De Duister Fea – Julie Kagawa
 • De Verlorenprins – Julie Kagawa
 • De Ijzerprins – Julie Kagawa
 • De Ijzerkongin – Julie Kagawa
 • Offergave – Julie Kagawa
 • Alice in Zombieland – Gena Showalter

Ik voel me echt vereerd dat ik maar liefst 6 boeken ter recensie exemplaar heb mogen ontvangen. En dat als beginnende blogger! Super bedankt Harlequin!!! 😀

Heb jij afgelopen maand veel boeken gekocht? 

Liefs,

header31-860x280

Tags: ,


4 responses to “Book haul oktober 2014

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.