Book Haul september 2015

Gepost op 29 september 2015 door Katja in Boeken / 6 Comments

bookhaul

5 nieuwe boeken hebben een plek in mijn kast veroverd. Dat valt behoorlijk mee! Met name aangezien ik ook naar het Boekenfestijn ben geweest!

DSC_0259

Morgen kan je mijn recensie lezen van deel 2 uit de serie, maar Ik ontving begin deze maand Angelfall 3 en ik kan niet wachten om daarin te gaan lezen!

DSC_0260

Ik ben dol op de schrijfstijl van Joss Stirling. Het is luchtig, romantisch en grappig (ik heb al een paar keer hardop gelachen). Hunter & Pearl leest erg fijn, dat ik zou willen dat er geen einde aan het boek komt! Maar op zich is een einde best handig, want anders groeit mijn TBR zo.

DSC_0261

Op boekenfestijn wist ik het voor elkaar te krijgen om met maar één boek naar huis te gaan! Citadel van Kate Mosse werd het en is het geen pareltje? Ik ben erg blij met het boek en kan niet wachten om in dit boek te beginnen met een grote mok warme chocolademelk.

onverminderd

Woehoe, Onverminderd met een quote van mij erin! Hoe gaaf? Een geslaagde boekenmaand!

Heb jij leuke boeken gekocht/gekregen afgelopen maand? 

Liefs,

header31-860x280

Tags:


6 responses to “Book Haul september 2015

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.