Bucket List #3

Gepost op 21 december 2014 door Katja in Bucket List / 8 Comments

Gisteren vertelde ik al dat ik afgelopen vrijdag (https://thatblondewoman.com/?p=523) goed nieuws had! Maar waar zou dat goede nieuws over gaan? Aan de titel kan je al zien waar het mee te maken heeft. Ik kan je vertellen dat ik twee weken heb gezwoegd op iets ontzettend tofs! 

Op maandag 29 december zal ik een gesprek hebben. En nee het zal niet in het Nederlands zijn, maar in het Engels. Heb je nu al een idee? Of misschien heb je al snel even gekeken op mijn Bucket List lijstje en heb je al een idee. Ik heb al jaren lang een droom en dat is… stage lopen of werken in het buitenland!

Aaah, ik heb zoveel zin in het gesprek! Tijdens het gesprek ga ik mijn motivatie vertellen over waarom ik het zo graag wil en nog veel meer dingen over mezelf. Het is dus nog niet zeker dat ik stage ga lopen in het buitenland, helaas. Maar na het gesprek wordt het meteen bekend gemaakt. Als alles goed gaat, dan zit ik 25 januari in de eerste de beste trein die mij naar Engeland brengt. Ja, het is mogelijk om met de trein te gaan en dat is zelfs goedkoper dan met het vliegtuig. Het grappige is zelfs nog dat ik een langere reistijd heb als ik met ik vliegtuig ga.

London

Volgens de Program Coördinator hier in Nederland had ik mijn papieren goed en heel uitgebreid ingevuld (daar zat ik dus twee weken op te zwoegen)! Opdat moment gaf ik mezelf even een schouderklopje ook al had ik in één hand een Starbucks en probeerde ik de wind tegen te houden, door in een hoekje te gaan staat op het station in Amsterdam. Ik was namelijk nog maar net met de trein aangekomen op het station, toen ik zag dat ik een gemiste oproep had van een onbekend nummer. Maar nadat ik de voicemail had afgeluisterd wist ik wie het was en belde ik onmiddellijk terug.

Nog 8 nachtjes slapen en dan weet ik zeker of ik naar Engeland mag. Exeter, om precies te zijn.

Dan heb je meteen een idee waar ik zo ongeveer zit in Engeland. Aaah, dit is zo gaaf!

Het zou nu ontzettend balen zijn als ik na het gesprek niet naar Engeland mag, al kon ik merken aan de Program Coördinator dat het volgens haar wel goed komt. Ik heb er ook alle vertrouwen in en om mij voor te bereiden ga ik natuurlijk Engelstalige films kijken… Meteen een goed excuus om mijn nog-te-bekijken-films-lijstje af te werken. Natuurlijk ga ik ook veel Engels praten de komende week, want ik wil goed voorbereid voor de dag komen.

Nou dat was het goede nieuws en zou iedereen voor mij willen duimen? Dan laat ik het zo snel mogelijk weten of ik 25 januari de trein pak naar Engeland.

Liefs,

header31-860x280

Tags:


8 responses to “Bucket List #3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.