Bucket List Update Exeter #3

Gepost op 25 januari 2015 door Katja in Bucket List, persoonlijk, Reizen / 5 Comments

Vandaag is het zover! Ik ben op dit moment (dat de post online komt) onderweg naar Exeter!!! Afgelopen week heb ik meer dingen gehoord over het programma en dat deel ik vandaag met jullie. 

Bucket List Update Exeter #1: https://thatblondewoman.com/?p=674

Bucket List Update Exeter #2: https://thatblondewoman.com/?p=732

Adventure is out there. Where to first?

Gastgezin

Afgelopen dinsdag kreeg ik te horen wie mijn gastouders zijn. Het was wel even schrikken toen ik vrijdag hoorde dat ze met z’n drieën in één huis wonen. Ik ben het namelijk niet gewend om met zoveel mensen een huis te delen. Ik woon al 16 jaar alleen met mijn moeder, dus dit is wel even hele andere koek.

Het gastgezin bestaat uit een vader, moeder, zoon en dochter. Maar de dochter is al het huis uit. Ik weet eigenlijk niet of ik hier verder iets over mag zeggen in verband met privacy, dus laat ik het hierbij. Maar goed, ik heb er al wel veel zin in! ik heb vrijdag al een paar keer contact gehad met mijn gastmoeder (noem je dat zo?). Ze klinkt al heel erg leuk en gezellig. Ze heeft mij zelfs al meegevraagd om aanstaande woensdag mee te gaan kegelen! Wist je dat het in Engeland skittels heet? Ik dacht eerst dat ze het over het overheerlijke snoepje had en toen ging ik het opzoeken.

Kegelen it is! Eén keer in de week gaat de familie samen kegelen als familiemomentje, dus dat maakt het extra leuk dat ik mee mag doen. Net alsof ik er al bij hoor! Dat terwijl zij mij nog nooit hebben gezien of gesproken (op de mail na dan).

Het programma

Ik ga er natuurlijk niet heen voor mijn gastgezin, maar voor mezelf en om te leren van het programma. Dinsdag kreeg ik ook te horen wat ik allemaal ga doen tijdens het programma. Werken aan echte zakenprojecten, ik ga dingen leren over marketing, ondernemerschap, web disign  en social media. Daarbij ga ik werken aan mijn eigen zakelijke idee, die ik ga presenteren aan het einde van het programma.

Dat is behoorlijk wat voor 4 weken, maar ik heb er ongelooflijk veel zin in!

Kriebels

Het gevoel begint nu echt te komen… Ik begin door te krijgen dat het onwerkelijke vandaag werkelijk wordt! Ik mag echt naar Engeland. Gisteren werd ik zelfs voor de wekker aan wakker, dat is iets wat lang niet meer is gebeurd. Mijn tas zit vol, mijn tickets heb ik bij elkaar en ik ga gewoon echt naar Exeter.

Volgende week laat ik weten hoe mijn eerste week is bevallen in Exeter.

Liefs,

header31-860x280

Tags: , ,


5 responses to “Bucket List Update Exeter #3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.