Celebrate Books Box Unboxing: Swords & Games

Gepost op 16 februari 2017 door Katja in Boeken / 1 Comment

Afgelopen 14 februari ontving ik mijn vierde Celebrate Books box. Een waar boekenfeestje op mijn deurmat! Deze maand stond de box in het teken van Swords & Games. Benieuwd naar de inhoud? Lees en kijk dan snel verder!

Ik werd verrast door een nieuw ontworpen kaart van de Celebrate Books box. De kleine zwaardjes kan je gebruiken als satéprikker voor het gerecht die op de kaart links staat. Heerlijk smullen tijdens het lezen van het boek die deze keer in de boekbox zit.

Uit Australië komt de lipbalsem Elias uit het boek Vuur en As. En hij ruikt zo fijn en smeert prettig op de lippen die verzorgd aanvoelden na aanbreng. Daarnaast ligt een boekenlegger die vanuit het minder ver wegge Luxemburg komt en is gebaseerd op Throne of Glass-serie.

Daarnaast zat er ook een heerlijk ruikende kaars van dezelfde serie in de box. Niet te vergeten nog meer leuke boekenleggers, foldertjes, een code voor een retro foto print van de Fotofabriek en van Clavis een linnen tas met een tekst erop die volledig waar is!

Een fijn boekje voor mijn to-do lijsten. En dan nu… het boek die deze maand in de box zit:

Onverschrokken van Lesley Livingston! Doordat ik voor Best of YA heb stagegelopen wist ik toevallig al dat dit boek in de box zou zitten, maar dat mocht de pret niet drukken. Met name omdat al mijn collega’s razend enthousiast zijn over dit boek. Ik had besloten om het boek te gaan lezen na mijn stageperiode, aangezien ik een echt boek in handen wilde hebben in plaats van een PDF bestand of een print. De tekst op de kaart die gesigneerd is vind ik zo tof en ga ik zeker weten inlijsten en een plekje geven op mijn kamer.

Wat een fijne boekbox en wat zat er veel in! Maar ook goodies die ik ga gebruiken of al in gebruik heb zoals bij de lipbalsem.

Wat vind jij van de Swords & Games box?

Liefs,


Tags:


One response to “Celebrate Books Box Unboxing: Swords & Games

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.