Mentor & NLP

Een nieuwe droom werkelijk
Als je me al heel lang volgt dan herken je de volgende kreet van mij wel: het liefst zou ik van dromen mijn werk willen maken. De afgelopen jaren heb ik de kans gekregen en ook zelf genomen om heel veel dromen van mezelf werkelijkheid te laten worden. Ik heb fantastische mooie dingen gedaan, gezien en op bijzondere plekken gewoond. Ik gun dat iedereen!
Toen ik afgelopen december in mijn bullet joural schreef, begreep ik eindelijk wat ik wilde gaan worden. Bezig zijn met dromen. Op deze manier, werken als mentor en NLP therapeut, krijg ik de kans om te werken met dromen. Dag in, dag uit. Dat zou betekenen dat ik mijn grootste droom werkelijkheid heb laten worden. Dus nu is het tijd om een helpende hand te bieden aan mensen die de volgende stap in hun leven willen zetten.

Mentor
Je kan mijn mentor traject vinden onder Het dromen uur.

Instacursus droom, durf, doe
Op zondag 20 september aanstaande begint de derde ronde van de instacursus droom, durf, doe. In deze cursus leer je hoe je van dromen naar doen gaat. En vergeet ook niet durf. Het is namelijk een flinke mentale stap om van dromen naar durven te gaan. Mijn diepste wens voor jou is dat deze instacursus een stap is om je dromen achterna te gaan.
Lees op deze pagina meer over de instacursus en hoe je je kan aanmelden.