De 10 mooiste quotes uit Harteloos

Gepost op 26 april 2018 door Katja in Boeken / 0 Comments

Omdat ik op het moment in de mood ben voor de boeken van Marissa Meyer leek het me leuk om quotes te delen uit een boek die ik al meer dan een jaar terug heb geleden: Harteloos. Lees je mee?

1. “‘Als je dat wilt geloven, moeten we het er maar over eens zijn dat we het daarover ongelooflijk oneens zullen blijven.'”

2. “De wereld helde nu wel heel sterk over. Toen werd alles zwart.”

3. “‘Wie weet kennen we elkaar in de toekomst en werkt je geheugen achteruit.'”

4. “‘Goed genoeg, naar men aanneemt, al is ongegrond optimisme niet verstandig voor iemand die teleurstelling wil vermijden.'”

5. “‘Vanavond was…’ Magnifiek. Meesterlijk. Magisch. Maar ook afgrijselijk en gevaarlijk. ‘Vanavond was eenmalig.’ Een halve grijns krulde zijn lippen, en het had iets spottends. ‘Weet ik. Zo werkt de Tijd altijd.'”

6. “‘Ben je hier met een reden, Cheshire?’ ‘Nu je het zegt, inderdaad. Ik zou wel een kopje thee lusten. Ik heb er graag heel veel melk in, en geen thee. Dank je wel.'”

7. “‘O, nee,’ mompelde ze terwijl haar glimlach ontdooide en verdween, en werd meegevoerd met de onmiskenbare, onvermijdelijke, onmogelijke waarheid. Ze begon verliefd op hem te worden.”

8. “‘Ik kom er maar maar niet achter of je een held of een schurk bent, maar dat lijkt niet uit te maken. Hoe het ook zij, mijn hart is van jou.'”

9. “Ergens tussen het happen naar lucht en het slaken van een gil was er het geluid van bloed dat op aarde spetterde. Als inkt uit een kapotte ganzenveer.”

10. “‘Maar hopen is de enige manier om een onmogelijkheid toch nog mogelijk te maken.'”

Welke quote uit Harteloos is jouw favoriet?

Liefs,

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.