De Raven Tarotkaarten Winactie

Gepost op 27 februari 2021 door Katja in Boeken / 4 Comments

Tijdens de De Raven-week mag ik van uitgeverij Blossom Books een winactie doen met de vier ansichtkaarten met daarop de tarotkaarten uit het boek!

De Raven – Kass Morgan & Danielle Paige
Magie zit in hun bloed.
Wanneer Vivi Devereaux en Scarlett Winter gaan studeren aan de universiteit van Westerly, sluiten ze zich aan bij de ultra-exclusieve studentensociëteit Kappa Rho Nu. Kappa Rho Nu lijkt een sociëteit als alle andere, maar niets is minder waar. De ambitieuze, invloedrijke leden zijn heksen en ze noemen zichzelf de Raven.Scarlett weet al haar hele leven dat ze een heks is. Ze moet en zal de nieuwe voorzitter van de sociëteit worden, net als haar moeder vroeger – maar Scarlett heeft een geheim dat haar ondergang kan betekenen.
Als een vijand uit het verleden van de Raven terugkeert, moeten Scarlett en Vivi ondanks een groeiende rivaliteit met elkaar samenwerken om te voorkomen dat de Raven ten onder gaan.

De volgende blogs zijn verschenen tijdens De Raven-week:

In die verschillende blogs heb je als het goed is al een paar keer de ansichtkaarten met daarop de tarotkaarten uit het boek voorbij zien komen. Maar voor wie nog niet het boek heeft gelezen… wat betekenen de tekeningen op de kaarten?

“Iedere heks werd geboren met haar eigen magie: Bekers, het waterteken; Pentakels, het aardeteken; Zwaarden, het luchtteken; en Staven, het vuurteken. Elk teken kwam overeen met een kleur bij tarotkaarten.”  

Wil jij deze ansichtkaarten met daarop de tarotkaarten uit het boek winnen? Dit is hoe je kans maakt:

 • Geef in de reacties antwoord op één van de volgende vragen (of beide).
  Welk boek over heksen zou Blossom Books in de toekomst moeten uitgeven en waarom?
  en/of
  Wat is jouw favoriete boek over heksen en waarom?
 • Deel deze winactie op social media en tag @thatblondewoman @blossombooks.
 • Je bent woonachtig in Nederland of België.
 • Meedoen kan tot en met 6 maart 2021. Daarna wordt de winnaar per mail op de hoogte gesteld.

Liefs,

Tags: ,


4 responses to “De Raven Tarotkaarten Winactie

 1. Demi

  Mijn favoriete boek over heksen is Heks en Jager, omdat ik het hoofdpersonage erg sterk vond neergezet en de enemies to lovers relatie was erg interessant. Het boek smaakt zeker naar meer en ik kan absoluut niet wachten op deel 2!

 2. Kiana Vanbergen

  Mijn favoriete boek over heksen en eigenlijk ook het enige boek met een heks als personage dat ik al heb gelezen is “Heks & Jager”. Ik vond geweldig dat er een heks als hoofdpersonage was omdat dit voor spanning zorgde en voor mij persoonlijk maakte dit de romance nog fijner.
  zelf heb ik al veel goed over “These Witches Don’t Burn” gehoord en zou hier echt super graag een vertaling van willen en zou het echt fantastisch vinden als Blossom Books de Nederlandstalige versie zou uitbrengen.

 3. Desiree

  BlossomBooks zou echt The Once and Future Witches van Alix E. Harrow moeten vertalen/uitgeven. Een enorm gaaf verhaal over 3 zusters/heksen, met 3 sterke vrouwelijke personages. Ik hou echt van dat verhaal en zou hem graag in het Nederlands willen lezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.