Dr. Martens voorjaar 2017

Gepost op 27 januari 2017 door Katja in Mode / 2 Comments

Terwijl ik mijn voeten nu het liefst voorzie van mijn warmste Dr. martens staat inmiddels de voorjaarscollectie van dit pracht merk op de site. Ik heb er een paar geselecteerd die mij leuk lijken of omdat ze net even anders zijn dan anders.

BENTLEY II HEART

De Valentijn schoen volgens de website van Dr. Martens. Dit is het 1460 model (klassiek model) Rood vanbinnen met een hart erop. Niet mijn smaak, maar ik vind het wel ontzettend leuk dat Dr. Martens schoenen ontwerpt voor elke gelegenheid.

PERSEPHONE

De Persephone enkellaars met hak tilt de rebelse Dr. Martens stijl naar nieuwe hoogtes. Door de ruige hak is het zowel modieus als stoer. En o, kijk jij Shadowhunters? Dit is namelijk de schoen die Clary draagt sinds seizoen 2.

JEMIMA SAN DIEGO

Deze Dr. Martens roept bij mij al veel meer het voorjaarsgevoel op. Maar wow, het merk achter de schoen is bijna onherkenbaar! He is niet een schoen die ik zou dragen, maar (nogmaals) ik vind het onwijs tof dat Dr. Martens steeds meer voor een breder publiek schoenen ontwerpt. Daarnaast vind ik de schoen ook iets hebben en zien ze er heel comfortabel uit.

FLORAL PASCAL

Mooie schoen die past bij de laatste trend voor het voorjaar oftewel een echt schoen om te dragen naar het festival. Of te dragen met een leuk rokje voor een vrouwelijke doch stoere look.

Nog nooit Dr. Martens gedragen? Dan is het model Pascal het model die ik kan aanraden. Het is namelijk gemaakt van soepel leer en zijn het snelst ingelopen van alle schoenen van dit merk.

LYLAH TEMPERLEY

Een instapper voor in het voorjaar en voor zover bij mij bekend een totaal nieuw model. Van dit rijtje schoenen is dit denk ik wel de schoen die ik het snelst zou aanschaffen. Ik ben namelijk opzoek naar een nieuwe zomerschoen, waarop ik ook uren kan lopen en ik denk dat deze er perfect voor zijn.

De voorjaarscollectie stelt mij niet teleur als het gaat om het aantal nieuwe modellen, maar ik heb op het laatste paar na niet echt het ‘wauw’ gevoel gekregen. Ik had misschien gehoopt op iets meer kleur?

Welk model Dr. Martens draag jij het liefste in het voorjaar? Of ga jij liever voor een ander merk schoenen?

Liefs,


Tags:


2 responses to “Dr. Martens voorjaar 2017

  1. Ik draag dagelijks Docs. Ik kocht mijn eerste paar in 1993 in Londen. Op dit moment heb ik zes paar Docs. Ze lopen heerlijk en passen overal bij. Ik denk dat ik er binnenkort ook eens een blogje aan ga wijden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.