Een gelukkig kerstfeest!

Gepost op 25 december 2014 door Katja in persoonlijk / 0 Comments

Heey lieve lezers,

Ik wil iedereen een gelukkig kerstfeest wensen. Wat is het jaar weer snel gegaan. Het lijkt nog maar een paar week geleden dat ik bij mijn vader op de bank zat om een stapel boeken te lezen. Ondertussen zat ik te genieten van mijn vaders kookkunsten en was ik de kerstkransjes aan het oppeuzelen.

Gisteren ben ik weer naar mijn vader vertrokken voor kerst en ik heb een klein stapeltje boeken meegenomen. Een paar recensie-exmeplaren en een Engels boek om hopelijk mijn Engelse kennis te verbeteren, voordat ik mijn gesprek heb voor de stage naar Engeland (en denk je nu wat heb ik gemist? Dan zou ik als ik jou was op de volgende link klikken: https://thatblondewoman.com/?p=530).

Volgende week zal ik terugblikken naar het afgelopen jaar en een kijkje nemen in mijn planning voor 2015. Maar voor nu wens ik iedereen een gelukkig kerstfeest toe!

Liefs,

header31-860x280

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.