Essence Rock Out!!

Gepost op 17 oktober 2014 door Katja in Cosmetica, Nagellak / 0 Comments

Voor de MTV EMA’s is Essence een samenwerking aangegaan met MTV. Deze trend edition heeft leuke producten en een gaaf kleurenschema bestaande uit zilver, mint, roze, paars en zwart. De collectie ziet er leuk uit in de winkel, maar zelf ben ik gegaan voor 3 nagellakken. Aangezien de andere producten niet mijn ding zijn. 

DSC_0049[1]

DSC_0052[1] DSC_0067[1]

01 Best Rock – Is een prinsessen roze kleur (Dat vind ik tenminste). In de nagellak zit vrij veel glitter, maar het overheerst niet. Wanneer de nagellak is opgedroogd voelen de glitters niet ruw aan en is het oppervlak glad. De roze kleur lijkt in het potje een blauwe ondertoon te hebben, maar eenmaal op je nagels heeft de kleur een warme ondertoon. Een groot pluspunt is dat deze nagellak in 1 keer dekt! Helaas zullen de volgende kleurtjes minder goed dekken.

DSC_0055[1] DSC_0070[1]

02 Best Hip-Hop – Hmm dit was een typisch gevalletje… mislukt. Ik had verwacht dat de paarse kleur net zo dekkend was als de roze variant. Op de foto heb ik 2 laagjes over elkaar en nog steeds vind ik hem niet mooi. Het lijkt zelfs wel dat de nagellak een parelmoer glans krijgt wanneer het opdroogt. Deze nagellak heeft mijn verwachtingen niet waar gemaakt, al denk ik wel dat ik het in de toekomst zal dragen.

DSC_0053[1] DSC_0071[1]

 

04 Best Female – Nee gewoon nee. Om eerlijk te zijn heb ik geen goed woord over deze nagellak. Het dekt niet mooi, je voelt de glitters (het is niet zo mooi erin verwerkt als in de paarse en de roze) en wat een kinderlijke nagellak!

Conclusie – Ik ben totaal niet gecharmeerd van de Rock Out editie. De mooiste kleur van allemaal vind ik toch 01 Best Rock ondanks dat de kleur me doet denken aan prinsessen. Deze kleur is tenminste intens en dekt mooi.

Wat vind jij van de Rock Out editie? 

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.