Essence Thermo Nagellak

Gepost op 18 december 2014 door Katja in Cosmetica, Nagellak / 5 Comments

In de Hello Autumn collectie van essence afgelopen herfst zaten er thermo nagellakjes in. Goed nieuws voor degenen die de thermo nagellakjes helemaal geweldig vonden, want vanaf februari 2015 zitten ze in het vaste assortiment. Ben jij nog niet bekend met de thermo nagellakjes? Geen zorgen, ik zal je vandaag laten zien hoe het werkt. En ja, ze werken echt! Ik was daar in het begin ook sceptisch over. 

Warme handen

Koude handen

04 keep calm &go for a walk – De kleur die op je nagels komt wanneer je handen warm zijn, is niet mijn favoriete kleur voor in de herfst/winter, maar hierdoor kan je wel heel goed het verschil zien. Wanneer mijn handen koud zijn wordt mijn nagellak dezelfde kleur als hierboven. Schrik niet, want wanneer je je handen wast wordt het dezelfde kleur of nog zelfs een tint donkerder. Toen ik deze nagellak voor het eerst op had reed ik met de auto in de ochtend heel vroeg en toen was de nagellak zelfs paars, omdat ik het zo koud had! Toen wist ik zeker dat de nagellak werkt.

Voor een goede dekking raad ik 2 laagjes aan, de nagellak lijft net zolang zitten als de gewone nagellak van Essence. Ik heb bij deze nagellak niet gelakt met een base coat, aangezien het dan iets minder goed werkt als wanneer je het niet doet.

Warme handen 

Koude handen 

03 charlie seen in green –  Hallo Shrek! Hmm ja wanneer mijn nagels warm zijn wordt het precies dezelfde kleur als de foto die ander warme handen staat. Deze kleur vind ik nog minder geschikt dan de 04 uit de collectie voor de herfst/winter. Ik ben benieuwd naar de kleuren die Essence in februari  gaat uitbrengen. Al vind ik de kleur die je op je nagels krijgt met koude handen wel erg mooi en ook geschikt voor dit jaargetij. Maar om nu alle dagen koude handen te hebben is ook niet erg fijn.

Voor een dekkende kleur op je nagels raad ik je aan om 3 laagjes te lakken op je nagels. Helaas dekt deze kleur niet zo mooi als de 03 uit de collectie.

Ik vind het idee achter de thermo lakjes heel erg gaaf, maar de kleuren die ontstaan wanneer je handen warm zijn ben ik niet echt dol op. De potje hebben dezelfde vorm als de andere potjes uit de limited edition collectie van Essence. Het is niet erg bijzonder. Wel ben ik blij dat er een sticker op zit met thermo effect, zodat ik ze niet snel door elkaar zal halen met mijn andere nagellak potjes.

Wat vind jij van de thermo nagellak? 

Liefs,

header31-860x280

Tags: , ,


5 responses to “Essence Thermo Nagellak

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.