Februari Book Haul 2016

Gepost op March 9 2016 door Katja in Boeken / 4 Comments

bookhaul

Afgelopen maand had ik een leesdip, maar op de één of andere manier bleven de boeken binnenkomen waardoor mijn TBR steeds groter wordt… Oeps! Ik blijf een boekenwurm dus het is totaal niet erg. Kijk je mee welke boeken mijn boekenkast rijker is geworden?

DSC_0491

Filmboeken – Twilight New Moon, Twilight Breaking dawn, The Hunger Games

Voor wie mij goed kennen weten dat ik heel veel feitjes weet over verschillende films en acteurs. Die kennis heb ik niet alleen dankzij het internet, maar ook door dit soort boeken!

DSC_0492

Als geen ander – Una LaMarche

Tot nu toe heb ik heel veel goede verhalen gehoord over dit boek, dus ik ben benieuwd wat ik er zelf van ga vinden.

Hof van Doorns en Rozen – Sarah J. Maas

Ik heb het boek al in het Engels gelezen, dus ik laat het even zitten, maar wauw wat is de cover mooi geworden!

Een Frozen hart – Elizabeth Rudnick

Dit is zo’n verhaal die mij echt een fijn verhaal lijkt om even tussendoor te lezen. Ik ga het boek niet met al te hoge verwachtingen lezen, aangezien ik al verschillende recensies heb gelezen dat het verhaal exact het verhaal van de film is…. Jammer, maar Disney heeft nou eenmaal een plekje in mijn hart waardoor ik toch graag het boek zou willen lezen.

Welke boek(en) is jouw boekenkast rijker geworden?

Liefs,

header31-860x280

P.s. Dit zijn niet al de boeken die deze maand binnen zijn gekomen. Mijn recensie-exemplaren ontvang ik op het adres van moeder. Volgende maand zal ik die boeken meenemen in de Book Haul.

Tags:


4 responses to “Februari Book Haul 2016

  1. Ik heb eigenlijk maar heel weinig met filmboeken. Ik heb hier die van Twilight – Eclipse nog liggen, maar doe er echt helemaal niks mee xD

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.