Foto verslag: WildNights in Wildlands Emmen

Gepost op 28 december 2016 door Katja in Reizen / 0 Comments

Op kerstavond ging ik samen met mijn moeder naar Wildlands in Emmen of wat de meeste mensen beter kennen als Dierenpark Emmen. Alleen is het nu helemaal veranderd en is het op een andere plek in Emmen. Daarnaast gingen we in de avond heen waarbij Wildlands prachtig verlicht was. 

Zodra ik Wildlands binnenstapte zag ik prachtige lichten en stonden we op het Kompasplein waar elke avond tijdens WildNights foodtrucks staan. Van candy apples tot poffertjes, van alles stond er.

Ik had niet meteen het idee dat ik in een dierentuin rondliep. Door de grote veranderingen had ik eerder het idee dat ik in een pretpark liep met dieren kijken als attractie. Echt heel erg tof hoe ze het park vorm hebben gegeven, hierdoor was het park zelf al een ervaring om doorheen te lopen.

Op het Kompasplein kan je voor 3 routes kiezen: Nortica, Serenga of Jungle. Op deze routes vind je dan de dieren die bij die klimaten thuis horen.

Helaas kan je niet alle dieren zien i.v.m. hun nachtrust, maar dat had het park zoals op bovenstaande foto opgelost of ze hadden sommige delen van het park afgesloten.

Op de avond zelf waren er verschillende dingen te doen, waaronder de olifantenexpeditie waar wij naar toe zijn gegaan. Hier kom je van alles te weten over olifanten het het verschil tussen de rassen.

Ik heb echt genoten van deze avond weg. Het is wel jammer dat ik niet alle dieren kon zien, maar dat is natuurlijk begrijpelijk. Daarnaast is het al een ervaring op zich om in de avond door het park te lopen wat normaal gesproken niet kan. Als je nooit eerder in het park bent geweest is het wellicht leuker om er een dagje uit van te maken. Eerst overdag heengaan, in de avond eten bij één van de foodtrucks of binnen in het restaurant en dan in genieten van het park met de prachtige lichten.

Kosten: € 15,00

Wanneer: tot en met 8 januari.

Tijd: 17:00 – 21:00

Ben jij van plan om ook naar WildNights te gaan? 

Liefs,

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.