Goodiebox ‘From me to me’ | Unboxing

Gepost op 27 december 2019 door Katja in Cosmetica / 0 Comments

Even een moment helemaal voor jezelf! Ik vind het heerlijk op mezelf te pamperen, avondje op de bank en film aan.

Om te beginnen wil ik eerst wat kwijt… Bedankt Goodiebox voor de mooie samenwerking! Deze box heb ik van Goodiebox ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening. De eerdere boxen die ik op deze blog heb unboxed heb ik zelf betaald en ik was toen al razend enthousiast over dit mooie bedrijf. Daarom ben ik extra blij dat deze box in samenwerking is. Nu weer verder met de unboxing. ūüėČ

Goodiebox kost ‚ā¨19,95 per maand en bevat altijd een minimale waarde van ‚ā¨65,-. Ze houden rekening met jouw persoonlijke beautyprofiel, de box bevat altijd 5 tot 7 (fullsize) producten en is maandelijks opzegbaar.

Team Goodiebox over ‘From me to me’

Yes, ons favoriete seizoen is ingezet! De magie, liefde, versieringen en het heerlijke eten. Vooral dat laatste. We geven ons compleet, proberen de beste en gezelligste versie van onszelf te zijn en we vrolijken de wereld op met deuntjes als ‚ÄúJingle Bells‚ÄĚ. Op hetzelfde moment banen we ons zwetend een weg door de kerstmenigte terwijl we ons afvragen of we onze liefde het beste uitdrukken via een kookboek, een coltrui of een mooie cadeaubon.
Maar wacht eens even; vergeten we niet de belangrijkste in een tijd waar we iedereen willen pleasen en onszelf net iets te vaak wegcijferen? Jawel, me(-time), dat is maar al te vaak de laatste prio op je wensenlijstje. Maar om de beste versie van jezelf te zijn, mag je af en toe een moment (of meer) stilstaan om op te laden. Daarom is het ook helemaal ok√© om deze kerst een beetje ego√Įstisch te zijn en jezelf bovenaan jouw wensenlijstje te zetten. From Me To Me heeft toch nog nooit zo goed geklonken?
We hebben je box gevuld met producten die helemaal voor jou alleen zijn (no sharing, het is jouw #yourselfishness!). Geef maar toe aan hetgeen dat jou blij maakt. Klaar om vandaag te stralen… of toch maar lekker terug in bed kruipen? Jij bepaalt! Deze is op jou, want jij bent belangrijk.

Jorgobé Refreshing Scrub Mask
Met de kracht van zwarte jojoba en abrikozenpitolie verwijdert deze scrub dode huidcellen, overtollige oli√ęn en onzuiverheden, met een zacht en gehydrateerd resultaat. Je zachte huid straalt van geluk na dit heerlijke scrubmomentje. Pluspunt: Hij heeft een 2-in-1 effect waardoor je ‚Äėm zowel als cleansing face peeling en deep cleansing face mask kan gebruiken.

Ik vind het altijd leuk om meer over een product op te zoeken en dat is ook niet verkeerd om te doen wanneer je een scrub mask wil gebruiken. Het merk van dit product heeft namelijk op de website staan dat je na een paar dagen onzuiverheden naar boven ziet komen. Niet schrikken dus wanneer je dit product gebruikt! Tijdens het gebruik van dit product ging eerst mijn huid tintelen. Ik schrok in het begin wel even, want ik had het nog nooit op deze manier gevoeld bij een masker. Daarna haalde ik het er af onder de douche. Mijn huid voelde enorm glad en na een paar dagen kwamen inderdaad de onzuiverheden naar boven. Het product doet precies wat ‘ie zegt. Wel vind ik dat het iets te veel naar alcohol ruiken. Het staat dan ook vrij hoog in de ingredi√ęntenlijst. Voor mij doet dat over het algemeen in de lange termijn niet het beste voor mijn huid. Het wordt dan snel droog. Ik ga even kijken wat het doet voor mij gezicht de komende weken.

moshi moshi mind Hair Towel
Op zoek naar dat 5-sterren hotel gevoel? Ultrazacht en handig, want met deze moshi moshi mind Hair Towel droogt je haar makkelijk en snel. Perfect, vooral als je net als wij altijd een miljoen dingen te doen hebt in de ochtend. Tip! Haarmasker + haar-handdoek + een goede nachtrust = puur genieten! En daar houden we van.

Eerder (als in meer dan 10 jaar geleden) had ik al zo’n soort handdoek voor mijn haar, maar nadat die af ging na een flink aantal jaar gebruik heb ik de handdoek nooit vervangen. Wat ik handig vind aan deze handdoek vind is dat die gemaakt is van microfiber waardoor je haren snel drogen. En er zit een lus en knoop aan waardoor je het gemakkelijk vast kan zetten. Zelf gebruik ik een haarhanddoek meteen na het douchen. Daarna ga ik mijn gezicht verzorgen dat laat ik maximaal een half uur intrekken en dan doe ik mijn handdoek af. Mijn type haar doet het namelijk het beste om volledig op te drogen in de gewone lucht. Wel merkte ik dat mijn haren na het gebruik van deze handdoek sneller opdroogden dan wanneer ik een gewone handdoek zou gebruiken. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de haarhanddoek langer te laten zitten of zelfs een haarmaker in te doen zoals hierboven staat beschreven.

UC Natural Mango Sugar Body Scrub
Body scrubs zijn het toetje van je skincare routine en de mango delight die je nu in handen hebt, is daar het bewijs van. Deze traktatie, verrijkt met olijven, druivenpitolie en cacaoboter voedt en stimuleert de bloedcirculatie van je huid. Gebruik ‚Äėm onder de douche in cirkelvormige bewegingen en spoel af met warm water.

Ik weet bijna niet wat ik anders moet zeggen over dit product dan dat ik ‘m heerlijk vind! Na openen van het potje kwam de mango geur me tegemoet. Zelf vind ik het een cadeautje om dit soort product te gebruiken, omdat het mij echt een gevoel van luxe geeft. Bonus is dat mijn huid zijdezacht aanvoelde na gebruik onder de douche. Zowel de geur als het zijdezachte gevoel blijft lang. Nog leuker? Dit product is in Nederland gemaakt!

Niré Beauty Plush Powder Brush
Alles gaat makkelijker als je de juiste tools gebruikt, dat geldt voor hamers en schroevendraaier, maar vooral ook voor deze fluffy poederkwast! Met de zachte, synthetische haren blend je jouw poeder of bronzer naadloos in je huid. The best of all? We hebben deze glitter-editie speciaal voor jou laten maken – gewoon als extraatje omdat we de nadruk willen leggen op jouw prachtige sparkle.

Dit merk is mijn favoriet als het aankomt op make-up borstels. Sinds afgelopen zomer gebruik ik niet anders meer dan dit merk. Ik slaakte dan ook een kreetje toen ik zag dat er een borstel in de box zat. Waarom is deze borstel merk mijn favoriet? Misschien voel je ‘m al aankomen. Nir√© is een merk die vegan is en handig voor sommigen onder ons dat het ook hypoallergeen is. Ik gebruik hun borstels ook enorm graag omdat ze make-up producten goed opnemen en egaal achterlaten op mijn huid. Mijn poeder heeft nog nooit zo goed gezeten!

Phase Zero Make Up Metal Foil Eyeshadow
The best things in life have a little sparkle. Laat deze oogschaduw daar nou een heleboel van hebben! En het beste is, je kunt hem veelzijdig inzetten: voor een metallic finish, een wet-look effect of voor een mooie kleurexplosie met een indrukwekkende dekking. Tip! Vergeet die kwasten, het beste effect krijg je met licht vochtige vingertoppen. Easy does it!

Inderdaad goed om te weten voor gebruik van dit product: vergeet je kwast. Gebruik je vinger, dan krijg je het beste resultaat. Ik merkte dat je niet perse een oogschaduwbasis nodig bent voor gebruik van deze oogschaduw. Het blijft met gemak zo’n 8 tot 10 uur goed zitten. Wel heb je met de glitters fall out waardoor de glitters aan het einde van de dag op je hele gezicht zitten. Leuke oogschaduw voor een feestje, maar zelf ga ik dit product vermijden wanneer ik een zakelijke afspraak heb.

Conclusie

Deze box voelt behoorlijk volledig. Het bevat een luxe momentje voor elk moment van de dag. Voor en na het douchen en wanneer je je op gaat maken. Daarnaast vind ik het een leuke box omdat ik elk product oprecht leuk vind. Het is zelfs zo erg dat ik het moeilijk vind om deze keer een favoriet te kiezen. Maar als ik toch een keuze zou moet maken dan is het de Niré poederkwast. Dit merk vind ik ontzettend tof en één van mijn grootste en fijnste ontdekkingen die het afgelopen jaar heb gedaan.

Wil jij ook een moment voor jezelf elke maand? Klik dan hier!

Liefs,

De producten in deze blogpost heb ik ontvangen in samenwerking Goodiebox. Deze review/blogpost bestaat alleen uit mijn eigen persoonlijke mening.

Tags: , , , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.