Het dromen uur

Het dromen uur is het moment dat we jouw dromen bespreken en hoe jij stappen kan zetten om je dromen achterna te gaan.

Dromen is één ding, maar het doen is wel iets heel anders… Het is eng, want je hebt geen idee of je in een leeuwenkuil springt. Het dromen uur klinkt heel gezellig, maar dat is het niet altijd. Soms ga ik je ook iets vertellen wat je liever niet had willen horen. Al zal het je wel verder helpen om je dromen te bereiken. Beschouw het dus als een groeipijn!

Zelf ben ik een groot fan om in de leeuwenkuil te springen. Tijdens het dromen uur springen we samen. Voor het (video)gespreek aan zal ik je vragen om een vragenlijst in te vullen. Op die manier krijg ik inzicht in wat jouw droom is en bespreken we tijdens het gesprek wat de eventuele volgende stappen zijn. Heel praktisch, daar houd ik namelijk van. Als het nodig is, gaan we het ook hebben over blokkades. Wat jou tegen houdt om volledig voor je dromen te gaan. Wanneer je bewust bent van dat blok aan je been, is de volgende stap zetten veel makkelijker.

Niets vind ik belangrijker dan dat jij je eigen stem vindt onderweg naar je droom. Wat werkte voor mij, hoeft niet voor jou te werken. Gelukkig zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden! Met mijn achtergrond in de NLP ben ik in staat om je verschillende keuzemogelijkheden te laten zien en je daarin te ondersteunen.

“Katja heeft mij geholpen om op een andere manier te kijken naar de uitgeverswereld en mij aangespoord om niet bang te zijn en ervoor te gaan.”

Ideaal voor…
• mensen die twijfelen wat de volgende stap is
• jou, als je wil weten hoe je veel meer uit je dromen kan halen
• iedereen die weer een stoot nieuwe energie kan gebruiken om vol enthousiasme de dromen achterna te gaan

Belangrijk
• je levert mij minimaal twee werkdagen van tevoren je vragen aan, zodat ik me goed kan voorbereiden op het (video)gesprek
• het gesprek doen we via Whereby, Skype, Google Hangouts of via de telefoon en duurt maximaal een uur

Na het dromen uur…
✓ weet jij precies waar jij kansen laat liggen
✓ zijn jouw vragen beantwoord
✓ heb je een beeld hoe je je dromen achterna kan gaan
✓ kan jij meteen aan de slag met alle tips en adviezen

“Ik heb nuttige tips gekregen en daardoor heb ik nu stappen met resultaat gezet, die ik anders zelf niet had bedacht.”

Je investering
Het dromen uur kost je nu maar €50, inclusief btw. Deze prijs gaat binnenkort omhoog, want de waarde van de coaching en tips die je krijgt is écht hoog. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Er zijn maar 10 plekken beschikbaar!
Ben jij er klaar voor? Plan direct een afspraak in door een mail te sturen naar thatblondewoman@gmail.com.

“Katja heeft mij geholpen om antwoord te geven op mijn eigen vraag: ‘hoe vind ik wat ik zoek?’.”

Over mij
Bijna 6 jaar gelden besloot ik om de traditionele weg van naar school gaan en werken te verlaten en mijn eigen pad te creëren. Met een backpack op mijn rug vertrok ik naar Engeland, zodat ik mijn droom achterna kon gaan van werken, wonen en studeren in het buitenland. Ik vervolgde mijn weg naar Parijs om uiteindelijk mijn weg terug te vinden naar Nederland. Het land waar ik van functie naar functie rolde. Van marketing en reactie bij verschillende uitgeverijen tot Junior-directeur Communicatie van een museum. Daarna besloot ik dat het tijd was om mijn eigen bedrijf, That Blonde Woman, te laten groeien. Avontuur is my middle name en ik ben het levende bewijs dat een traditionele loopbaan niet de enige weg is die leidt naar Rome.

Bovenstaande citaten zijn geschreven door Hilde, deelnemer aan het dromen uur.