Ik ga naar PARIJS?!

Gepost op 10 april 2015 door Katja in Reizen / 8 Comments

Twee dagen terug had ik niet gedacht dat ik aan het einde van deze maand naar Parijs zal gaan. In maart was er namelijk al een kans dat ik naar Parijs ging, maar helaas kon ik niet terecht bij mijn slaapplek. Totdat ik twee dagen geleden wel een heel leuk berichtje kreeg.

Let’s do this! Net anderhalve maand weer thuis en het volgende avontuur staat alweer voor de deur. Om eerlijk te zijn ben ik er ook klaar voor! Het lijkt wel alsof Engeland al een jaar geleden is geweest, dat geeft wel weer aan met hoeveel dingen ik de laatste tijd tegelijk bezig ben geweest. Een studie vinden, naar een open avond van de school, een vierdaagse aan YA activiteiten in de YA boekenweek en ondertussen ben ik ook met nog veel meer dingen bezig geweest. Eén gekkenhuis dus!

Heart

Tussendoor probeer ik nog even een adempauze te nemen en om weer iets af te strepen van mijn bucket list! Why not? Nu heb ik de tijd, wanneer ik straks weer naar school ga (en tegelijk ga werken, aangezien ik geen studiefinanciering krijg i.v.m. deeltijd studeren) zal ik de tijd er niet meer voor hebben. Maar ik weet zeker dat er dan andere dingen op mijn pad zullen komen.

Maar even terug komen op het voorgaande, ik ga dus naar PARIJS?! Het was wel heel lang alleen met een vraagteken. Uiteindelijk zou ik zelfs helemaal niet meer gaan. Balen, maar het is niet anders. Nu kreeg ik toch te horen dat de plannen zijn veranderd en dat ik langs kan komen. Langs komen? Ja, ik logeer namelijk bij een kennis van mijn vader die in hartje Parijs woont. Hoe tof?

Velen van mijn vriendinnen hebben niets met Parijs ze vinden het grauw, terwijl weer anderen verliefd op de stad zijn! Geen idee wat ik ervan ga vinden, maar ik vind het niet erg om het uit te moeten vinden.

Tips zijn welkom!

Liefs,

header31-860x280

Tags:


8 responses to “Ik ga naar PARIJS?!

  1. Supergaaf! Ik ben in 2013 1 dag, 2 nachten in Parijs geweest tijdens de zomervakantie. Ben echt verliefd geworden op de stad en wil graag nog een keer wat langer er naartoe. Reizen met de metro in het weekend als jongere is trouwens erg goedkoop! Mocht je gaan reizen in het weekend in Parijs met de metro dan moet je er zeker even naar vragen bij het kopen van je kaartje. Tot 25 jaar ofzo kun je dan het hele weekend voor een prikkie reizen 😀

  2. Ik ben in 2012 een midweek in Parijs geweest. Erg tof! Zelf werd ik verliefd op Londen, maar Parijs is ook echt een heerlijke plaats. Hoe lang ga je?

  3. Ik ben 1x een dag in Parijs geweest, wat natuurlijk veel te weinig is, maar ik vond het een hele mooie stad. Hoewel mijn hartje meer naar Londen uitgaat, wil ik er zeker nog eens (langer) heen. Tip: Je bent in heel veel dingen gratis in Parijs als je onder de 25 bent! Zoals het Louvre, maar wat ik ook erg mooi vond was de Sainte Chapelle (waar je ook gratis bent!), heel dicht bij de Notre Dame (die je natuurlijk ook moet bekijken)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.