Januari Book Haul 2016

Gepost op 4 februari 2016 door Katja in Boeken / 2 Comments

bookhaul

4 boeken is mijn kast rijker geworden in de maand januari en welke boeken dat zijn… Lees snel verder om daar achter te komen.

Waarom is deze video in het Engels terwijl ik in het Nederlands blogposten plaats? Dat kan je hier lezen.

Liefs,

header31-860x280

Tags:


2 responses to “Januari Book Haul 2016

  1. Wat een leuke nieuwe boeken! Ik ben nu in Duizend stukjes van jou bezig en ik vind het met de pagina beter worden! Ik heb ook enorm genoten van Onder de maan. De andere twee boeken staan al in mijn kast te wachten, maar heb ik nog niet gelezen. Ben benieuwd wat je ervan gaat vinden!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.