Januari en Februari Book Haul 2018

Gepost op 5 maart 2018 door Katja in Boeken / 5 Comments

Yeah, de eerste Book Haul van 2018! En ik moet zeggen… ik ben best wel verbaasd. Waarom? Lees snel verder!

Onoverwinnelijk – Lesley Livingston

Wees moedig, gladiatrix… En op je hoede. Zodra je de liefde van Caesar voor je gewonnen hebt, zul je je de haat van zijn vijanden op de hals halen.

Fallon was gewaarschuwd. Nu ze het volk van Rome voor zich heeft gewonnen als Caesars zegevierende gladiatrix, moet ze de prijs daarvoor betalen. Samen met haar krijgszusters belandt ze in een onheilspellend conflict met een rivaliserende gladiatoracademie. Niet alleen Fallons hart – en haar liefde voor Cai – staat op het spel, maar het hart van het hele Romeinse Rijk.
Wanneer duister verraad en een verdorven machtsstrijd haar zwaarbevochten vrijheid in gevaar brengen, kan Fallon nog maar één ding doen om haar zusters en zichzelf te redden. Ze zoekt haar toevlucht tot een lang vergeten mythische stam: de Amazones.

Van Best of YA ontving ik dit boek als recensie-exemplaar. Afgelopen weekend heb ik dit boek uitgelezen en het is heel anders dan deel 1, maar net zo kick-ass en met een duidelijke feministische stem.

Everless – Sara Holland

Tijd is geld. Zeker in Sempera, waar tijd in je bloed zit en omgezet kan worden naar munten. Hoe rijker je bent, hoe langer je leeft…

De familie Gerling is rijk: ze hebben tijd in overvloed door de hoge belastingen die ze eisen van de arme bevolking. En niemand haat hen meer dan Jules Ember. Toen ze klein was, woonde ze met haar vader op Everless, het landgoed van de Gerlings, maar een noodlottig ongeluk dwong hen midden in de nacht te vluchten. Als Jules erachter komt dat haar vader bijna door zijn tijd heen is, weet ze echter dat er maar een ding op zit: terugkeren naar Everless om daar wat bij te verdienen.

In mij TBR van de maand maart noemde ik het al. Sinds afgelopen zomer hoorde ik voor het eerst over dit boek en kijk ik enorm uit om het te gaan lezen. Tijdens mijn weekend weg met oud en nieuw las mijn beste vriendin de Engelse editie en ik heb haar nog nooit zo snel een boek uit zien lezen. Maar ik moest en zou wachten totdat de Nederlandse editie uitkwam bij Blossom Books.

The Exact Opposite of Okay – Laura Steven

Izzy O’Neill is an aspiring comic, an impoverished orphan, and a Slut Extraordinaire. Or at least, that’s what the malicious website flying round the school says. Izzy can try all she wants to laugh it off – after all, her sex life, her terms – but when pictures emerge of her doing the dirty with a politician’s son, her life suddenly becomes the centre of a national scandal. Izzy’s never been ashamed of herself before, and she’s not going to start now. But keeping her head up will take everything she has…

Ik ontving van NetGalley een digitaal recensie-exemplaar dankzij Laura Steven en het feit dat ik in haar street team zit. Ik vond het boek erg leuk en deze week komen meer blogposten online omtrent dit boek.

En dat is het…

1 digitaal exemplaar en 2 fysieke exemplaren. Dat is het. Dit is de reden waarom ik maar 1 keer in de 2 maanden een Book Haul zal plaatsen. Ik koop namelijk tegenwoordig bijna geen boeken meer, daarnaast vraag ik ook niet veel recensie-exemplaren aan. Aangezien ik mijn TBR wil verkleinen. Daarom lees ik veel “oudere” boeken in plaats van alleen de nieuwste boeken te kopen.

Liefs,

Tags:


5 responses to “Januari en Februari Book Haul 2018

  1. Leuke haul! Slim om wat minder boeken te kopen, zou ik ook moeten doen (lukt nog niet erg…) Heb nog zoveel leuke boeken in mijn kast staan die maar staan te verstoffen!

  2. Ik koop ook minder boeken de laatste tijd. Ook omdat ik sinds kort een Ebook abonnement heb. Ik koop eigenlijk alleen nog boeken die ik eerst digitaal heb gelezen en waar ik verliefd op ben geworden. Ik ben wel heel nieuwsgierig naar ‘Alles behalve oké’.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.