Januari & Februari Book Haul 2020

Gepost op February 27 2020 door Katja in Boeken / 0 Comments

In 2020 combineer ik net zoals in 2019 verschillende maanden in één book haul. De reden? Ik koop minder en probeer zo mijn TBR te tackelen.

Seizoen van de heks – Sarah Rees Brennan
Het is de zomer voor haar zestiende verjaardag, Sabrina Spellman weet dat haar wereld op het punt staat te veranderen. Haar leven bestaat uit het bestuderen van magie en toverspreuken, rondhangen met vrienden en naar de film gaan met haar vriendje Harvey Kinkle.
Nu de tijd in de ‘normale’ wereld langzamerhand op aan het raken is, beseft ze dat het achterlaten van haar vrienden veel moeilijker is dan ze had verwacht. Al helemaal nu ze niet meer precies weet wat Harvey voor haar voelt. Wanneer haar nicht Ambrose voorstelt om een spreuk uit te spreken die zijn ware gevoelens voor haar zullen onthullen gaat het helemaal mis. Een mysterieuze bosgeest bemoeit zich met de spreuk en alles begint averechts te werken.
Sabrina heeft zich altijd al aangetrokken gevoeld tot de macht van de magie. Toch begint ze steeds meer te twijfelen of haar magie haar niet het verkeerde pad op leidt. Zal ze ervoor kiezen om het pad van het licht te verlaten om het pad van de nacht te volgen?

Dit boek heb als recensie-exemplaar ontvangen van uitgeverij Volt. Met reden, want ik ben dol op Sabrina! De Netflix show vind ik heerlijk om te kijken en ik kan stiekem niet wachten op het volgende seizoen. Gelukkig heb ik dit boek tot dan.

Heks & Jager – Shelby Mahurin
Twee jaar geleden ontvluchtte Louise le Blanc haar heksenkring en vestigde zich in de stad Cesarine, waar ze alle magie achterwege liet en leefde van wat ze kon stelen. In Cesarine worden heksen als Lou echter opgejaagd. Ze worden gevreesd. En verbrand…
Reid Diggory, beëdigd als Heksenjager, heeft zijn hele leven één principe gehad: gij zult geen heks in leven laten. Het was nooit de bedoeling dat zijn pad dat van Lou zou kruisen, maar een slechte daad dwingt hen tot een onmogelijke heilige verbintenis.
De oorlog tussen heksen en de kerk is eeuwenoud en Lou’s gevaarlijkste vijanden zorgen voor een lot dat nog erger is dan het vuur. Niet in staat om haar groeiende gevoelens te negeren, maar machteloos om te veranderen wie ze is, moet ze een keuze maken. En liefde maakt ons allemaal blind…

Dit verhaal heb als e-book mogen ontvangen als recensie-exemplaar van uitgeverij Harper Collins. Inmiddels heb ik al een aantal hoofdstukken gelezen en ben ik enthousiast. Ik hoop dat ik het boek deze maand nog kan uitlezen.

Het zout uit je ogen – Miriam Bruijstens
Een bijzondere poëziebundel als ode aan de liefde.
In deze unieke bundel staan ongeveer 30 gedichten over verliefd worden, over verliefd zijn en van een afstandje hopen op iets meer. Deze gedichten worden afgewisseld met mooie korte verhalen, met hetzelfde universele thema. Prachtig geïllustreerd door Iris Boter, net als Bruijstens’ gedichten voor kinderen.

Yes, eindelijk weer een poëziebundel van Miriam! Het is weer een prachtige bundel geworden met super mooie illustraties van Iris Boter. Absoluut een aanrader voor iedereen die houdt van de liefde en romantische boeken.

Drie boeken en dat is het. Ik heb wel minstens tien keer door mijn kamer gekeken om er zeker van te zijn dat ik niet een boek over het hoofd heb gezien. Maar sinds ik Storytel heb koop ik nog minder boeken dan ik vorig jaar al deed. Al denk ik niet dat het zo zal blijven hoor. In maart verschijnen er sowieso al twee boeken die ik graag wil gaan aanschaffen.

Welke boeken is jouw kast rijker geworden?

Liefs,

Tags: , , ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.